Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

osadis bez problemov ;)

samozrejme musim dodat lebo ostatni budu opravovat, zalezi od paprskov kola, ale vo vseobecnosti to tam das...

Ja mam sice podlozky, ale vysledne ET mam 15 a aj takyto rozmer gum mam

PS: Neviem ci to pre ten 2L nebude uz dost...ale to uvidis

Odesláno

pockat vlastne ty nemas Bremba, takze nebudes mat problem s ET

a myslel som to tak ze tento rozmer gum asi uz bude dost pre ten motor aby to utiahol, budes mat zrejme o dost vyssiu spotrebu pri rovnakej jazde

Odesláno

to by si uz mal lepsie zrejme....ak to teda bude sediet pre rovnaky priemer kola

Ja mam zimen 16tky 205/55 a letne som mal 215/50, aspon sa mi tak zda :myslim

Odesláno

ja nehovorim ze to bude zle ale ze 205/60 R15 bude asi dost rozdiel oproti 225/45 R17 hlavne teda ak ide o tu spotrebu pri tomto motore

samozrejme ta od toho neodhovaram, len moj nazor ;)

urcite taky rozmer tomu autu pristane

osobne keby sa dali dat do TP vacsie a keby to uz potom nebol rebrinak idem este do vacsich ;)

Odesláno
Původně zaslal: acron

hhhhh to je jasne tomaško viem že pojde spotreba hore ale proste tie R15 su nechutne ved uznaj sam :)

15\" kola na Coupé opravdu nejsou moc elegantni. hodne mne prekvapuje, ze se ty origo 6ti paprskove disky delaly i v 15\", jsou to desny papuce :). ja je mam treba 16\", ale i tak jsou podle mne na Coupé nejvhodnejsi 17\".

Odesláno

Asi půl roku jsem měl nazuty 15\" 195/65 a na tak nízkou spotřebu (6,8 l/100km) jako s těma gumama jsem se už nikdy nedostal. Nyní mám podle TP 16\" 205/55. Čím větší šíře tím větší odpor a tím větší spotřeba. Pokud spotřebu vůbec neřešíš tak je to jedno. ;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...