BiFF Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Rick-mx: mel jsem u tebe stejne napsane jenom 1ks vic jsi nenapsal Vojta pozde jeste neni mam si te teda taky pridat jo ? Citovat
Rick-MX Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 BiFF - jojo....to jedno sání platí ...prosimtě a co znamená ten text co si sem psal od toho borca německy....já německy neumím ani slovo Citovat
BiFF Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 zatim to predbezne vypada ze to nejhorsi varianta bude snad 48 eur a lepsi varianta se nechte prekvapit Citovat
vojta.kr Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 jasný BiFF určitě to platí jak sme se domluvili Citovat
Cardaaa Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 to BIFF- bomba:super seš bůůh asi se k tobě začnu modlit:D Citovat
vojta.kr Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 to BIFF- bomba:super seš bůůh asi se k tobě začnu modlit:D užasně řečeno :D:super:super Citovat
Rick-MX Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 To BiFF - tak nás nenapínej...jaká je ta lepší varianta ? Citovat
Cardaaa Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 kluci neuvažujete někdo o koupi nějakýho sport podvozku?? tyhle hromadný nákupy mě začly bavit:D Citovat
vojta.kr Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 já sem docela naklepanej uz ze seriovyho 16V podvozku tak asi niee Citovat
Rick-MX Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Já zatím ne...včera sem koupil pružiny weitec -35 mm ...skoro nový za 700 kč od kamaráda ze saxoclubu...ale pokud se dočkám na jaře GTi tak by jsme určo mohli... PS : mohli by sme udělat hromadnou objednávku na vánoce třeba na zadní crystal lampy ... ty už se jednou hromadně objednávaly Citovat
vojta.kr Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 hezky uvažuješ o GTi joo? Určitě dobrá volba ale jde o to sehnat dobrej kus já měl takovej střed a práce sem na tom udělal už takový co sem neudělal ani na dvouch předešlých a to ho mám teprva dva měsíce Citovat
Jeny Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 pod stromeček by se mohla udělat objednávka z kamracingu:D Citovat
Rick-MX Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Jojo...od tý doby co sem se v tom svezl sem o GTi začal uvažovat, no a pak sem měl párkrát tu čest to i řídit a už po tom toužím Citovat
vojta.kr Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Kamracingu? To se musím zeptat co bys tam chtěl objednávat? GTi je kapitola sama o sobě to v týhle diskuzi určitě ne Citovat
Rick-MX Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 To Jeny - jojo...skvělej nápad...to se musí uskutečnit PS : myslím, že z anglie bude o vánocích odjíždět celej kamion pro českej club, podle toho jak se to rozjelo s těma sáníma Citovat
Cardaaa Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 tak aby na to jeden kamion vubec stačil hlavně at už nás BIFF nenapíná Citovat
Rick-MX Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Jojo...mohl by vyklopit tu lepší variantu ... já už sem nehorázně natěšenej Citovat
jadek Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 Tak já se hlasím taky, uz mam peníze .. a takovou slevu si nenecham ujit a pro vas mozna lip, ze je více lidi ? Citovat
BiFF Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Tak dneska to ukoncime cenu jeste presne nevim maji tam nejak hodne casu na odepsani ale domluvim presne tenhle pocet 10ks!!! Uzavreno ted jenom pockam na cenu a je to!! 1ks Honza 1ks jeny 1ks cardaa 1ks biff 1ks nemeda 2ks rick-mx 1ks rex 1ks vojta-kr 1ks jadek Citovat
vojta.kr Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 ...je to taaak .... teším se na sání jak na malej kluk na vánoce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.