Peta-k Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 cau mam problem jak dat tu pruzinku na predni brzdy jestli je ta pruzinka na pritlaceni nebo i na odsouvani desticek chtle bych nejakej obrazek jak to tam ma bejt Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 napíš VIN kouknem do serviceboxu:myslim máš ABS nebo né [upravil dne 29/8/10 Gabriel 307] Citovat
Peta-k Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 ne abs nemam me staci jen ta pruzinka jestli prijde pred desticky nebo z desticky nebo mi sem dejte obrazek brzdovyho trmene predniho na starej typ peugeotu 1,1i 44kw ale abyy byl v kupě ten trmen ja se na to podivam a to mi bude stacit Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Nevím který je tvůj a jestli ti to pomůže:) Citovat
Peta-k Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 ja mam ten teves ale ten obrazek taky mam a nemužu to z toho poznat ja prave nevim jak tam patři ta pružinka nebo to pirko nebo co to je?prave jestli to ma ty destičky jako roztahnout od kotouče nebo přitlačovat ke kotouči? Citovat
zdenda.novotny Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Čaf. Tak já brzdy dělal zrovna předevčírem a pokud si dobře pamatuju , tak je to tak, že ta pružina jednu destičku tlačí na třmen a druhou jakoby na kotouč...aby se vlastně destička od pistu mohla pohybovat ke kotouči a pružina jí tam nezavazela... snad jsem to napsal srozumitelně a dobře. Citovat
zdenda.novotny Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 jinak tady je obrazek ze saxo service manualu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.