Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau mam problem jak dat tu pruzinku na predni brzdy jestli je ta pruzinka na pritlaceni nebo i na odsouvani desticek chtle bych nejakej obrazek jak to tam ma bejt

Odesláno

ne abs nemam me staci jen ta pruzinka jestli prijde pred desticky nebo z desticky nebo mi sem dejte obrazek brzdovyho trmene predniho na starej typ peugeotu 1,1i 44kw ale abyy byl v kupě ten trmen ja se na to podivam a to mi bude stacit

Odesláno

ja mam ten teves ale ten obrazek taky mam a nemužu to z toho poznat ja prave nevim jak tam patři ta pružinka nebo to pirko nebo co to je?prave jestli to ma ty destičky jako roztahnout od kotouče nebo přitlačovat ke kotouči?

Odesláno

Čaf. Tak já brzdy dělal zrovna předevčírem a pokud si dobře pamatuju :D , tak je to tak, že ta pružina jednu destičku tlačí na třmen a druhou jakoby na kotouč...aby se vlastně destička od pistu mohla pohybovat ke kotouči a pružina jí tam nezavazela... snad jsem to napsal srozumitelně a dobře.:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...