paliman Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 servus pani, menil uz niekto z vas loziska??? pri vyssej rychlosti pocujem tipicky hukot, neviem to identifikovat ci je to spredu alebo zo zadu. takze asi by to trebalo vymenit, niekde som pocul zevraj 407 maju lozisko spolu s brzdnym kotucom, je to pravda ??/ co to stoji na, ake mate skusenosti??vdaka Citovat
Laďa Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Stačí použít hledání a najdeš mnoho odpovědí. Např. Citovat
MINI Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 ja na tvojom mieste by som dal auto na zdvihak a pootacanim kolies som zistil ktore loziska su hlucne,mozu to robit aj zubky na pneumatikach z vnutornej strany,tak sa do vymeny lozisk neponahlaj-dolezite je zistit zavadu Citovat
Radek V. Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: MINI ja na tvojom mieste by som dal auto na zdvihak a pootacanim kolies som zistil ktore loziska su hlucne,mozu to robit aj zubky na pneumatikach z vnutornej strany,tak sa do vymeny lozisk neponahlaj-dolezite je zistit zavadu Nic proti tomu, jen by mě zajímalo jak docílit na zdviháku vyšší rychlost a navíc když ta kola, potažmo ložiska nejsou zatížená. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Mě se také ozýval hukot od kol. Když jsem přezul na zimáky, tak byl klid. Zjistil jsem, že gumy, hlavně zadní, už byly ojeté (Pirelli P7). Na jaře jsem dal nové ty samé a byl klid. Doporučuji prvně vyzkoušet gumy a až potom měnit ložiska. Citovat
majo 5 Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 menil som lozisko na zad.naprave objednal som ho cez net za 84eur aj s nabojom lebo samotne sa neda,a vimena potrebujes len stahovak a za dva hod.namas co robit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.