Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam otazočku neviete nahodou niekto kde zoženiem rozpernu tyč na moje cupečko kupim ak niekto predava objednam ak niekto vie s akej stranky za odpovede dakujem

Odesláno

najlepšie na tom je to že žiadny slovak ani nepohne prstom aby hodil nejaku stranku :) a bratom dakujem takže kludne možem objednat na sedana a bude bez problemov pasovat na coupečko .... dik hoši

Odesláno

Zijem neboj ;)

Keby som vedel tak ti sem napisem, ale bohuzial ozaj neviem :(

A len tak zo zvedavosti, naco to chces?

Ci len tak ako doplnok?

Odesláno

tady jak je tvarovana origo

4061174.jpg

dej si nejakou lat na vrch hrncu a uvidiš jestli ti bude zavazet motor. a kolik bude mista nad motorem

[upravil dne 30.8.2010 čakom]

[upravil dne 31.8.2010 čakom]

Odesláno

jj čakome ty si borec budem to musiet ist pozriet do garaže stejne prši dnes budem cely den zavrety v garaži ale počuj tebe by tam pasovala aj rovna ta tyč bo ja to mam u toho mojho skoro rovnake akurad mam ten novši motor

Odesláno

Tím OMP se nic nezkazí (pokud nemá člověk 3,0):super. Ta cena je myslím taky fajn, na netu jsou nějaké no name od 1700 a nějaká ta \"značka\" od 1900 Kč...Takže podle mě je to OMPčko za tu cenu luxus...Nehledě na to že jsem OMP měl vždycky raději než MOMO...

Odesláno

oukej a dufam že pred tym ako ju tam budem davat nemusim robit geometriu bo teraz ma tu jedem fagan presviedčal že si najsqor musim dat spravit geošku ale ja som sa len pousmial

Odesláno

jo tak geometrii si rozhodis pokud tam das stavitelnou jako ja :P

rootsky : sorry ale OMP a MOMO se neda vubec srovnavat... obe znacky jsou zamereny nekam jinam a hlavne nevim co ma MOMO spolecnyho s rozpernyma tycema :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...