Kloub Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 zdravím nevíte jestli když jdu dávat noťas na reklamaci jestli mám nárok na zapůjčení nějakého druhého jak to je třeba u mobilních telefonů??? nechci byt opět celý měsíc bez notebooku:nevim Citovat
KingSpade Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 myslím že takhle to asi nefunguje...naposled co jsem byl reklamovat notebook tak se mě ani neptali jestli bych chtěl k zapůjčení jiný...ale tak zeptat se můžeš na prodejně..za to nic nedáš Citovat
peugeot09 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Ze zákona nikoliv, snad jedině pokud je prodejce seriózní, nebo to má přímo v interních podmínkách, bys měl nárok na zapůjčení nějakého jiného kusu. Citovat
Kloub Odesláno 28. srpen 2010 Autor Odesláno 28. srpen 2010 hm... budu se muset zeptat, ten noťas jsem ještě k tomu kupoval v elektro Planeo:P Citovat
peugeot09 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Já jsem zase v cyklopotřebách koupil domácí kino. Soused si furt ztěžuje, že ho z toho dunění bolí hlava a prý mu už i spadl lustr, tak to kino asi bude kvalitní, když takhle \"táhne vocpodu\". Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Zo zakona neni ani dane, ze ti niekto musi pozicat nahradny telefon ... Je to len sluzba mobilneho operatora navyse, a neda sa nijako pravne vymôcť ... Citovat
shark734 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 ja ked som mal NB na reklamacii tak mi ponukli za 66€ prednostnu opravu do 2-3 dni...takto som to mal prec 2 tyzdne(este bol v zaruke) Citovat
hudy Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Ja jsem nedavno posilal svuj Acer na reklamacku, ne k prodejci, ale primo na servis Acer. V pondeli jsem ho poslal a v patek jsem ho mel uz s novym displejem doma! Citovat
Chepp Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Znacka? Pokud je to acer, packard bell atd... tak zapomen\\... pokud je to treba Dell tak pocitej ze ano. [ z rady bussines] Citovat
dolly1010 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Pokud máš záruku Dell Next Bussiness Day, tak by k tomě na zavolání měl přijet technik. Viz záruční podmínky. Ale pokud píšeš \"opět bez notebooku\", tak pochybuju. Leda si od nějakej spřízněnej duše noťas půjčit Citovat
kmotrik Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 jak píše dolly, pokud máš DELLa se zárukou next bussiness day tak ho do následujícího pracovního dne dostaneš zpátky, proto našim zákazníkům tyto delly kupujeme, vyplatí se to víc než měsíc čekat Citovat
Guest bostich Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: hudy Ja jsem nedavno posilal svuj Acer na reklamacku, ne k prodejci, ale primo na servis Acer. V pondeli jsem ho poslal a v patek jsem ho mel uz s novym displejem doma! On to prodejce(třeba CZC) obvykle přeposílá taky na servis Aceru:) Takhle je to rychlejší. Citovat
Kloub Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 no já mám HP pavilion a ještě k tomu koupený v elektro planeo:ticho tak před půl rokem jsem ho dával reklamovat že špatně načítá dvd romka, nefunguje jeden usb port a hlasitě lupe asi ve větráčku- oprava trvalo skoro měsíc a notas jsem přebral od prodejce kde ve faktuře bylo psané vše opraveno a dojdu domů a byla opravena jen ta mechanika dvd, nic jiného stále nefungovalo a už jsem ho nechtěl dat zpět skrz tu čekací dobu:bojim ted se k závadám přidalo: nefunkční druhý USB port, znovu dvd mechanika a obšas mám tmavší půlku obrazovky a chci to dát reklamovat protože mě končí na vánoce záruční doba..... PS: nevíte jak funguje to kdybych to šel reklamovat 3x tam mě mají povinost vrátit peníze??? Citovat
wooody Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 snad jo, když to reklamuješ 3X se stejnou závadou tak po 4 už máš nárok na peníze myslím Citovat
KingSpade Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 ojoj HP Pavilion...první co jsem měl skončil v Polsku a peníze zpátky a to po první reklamačce..druhý HP zatím jede..ale je fakt že mám problémy s větráčkem..prostě drnčí a špatně chladí (a co to jsem viděl sem se ani nedivil proč tomu tak bylo..ten hliník je v celým průměru po stranách zohnutý)...já to vyřešil sice né esteticky ale za to prakticky a to tak že jsem ten panel prostě vycvaknul a teďka jen tak na volno leží a problémy jsou pryč [upravil dne 29/8/10 KingSpade] Citovat
Kloub Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 mě chladí krásně, mám ho i celý den v postely na dece a nepřehřívá se, jen v něm lupe...... Citovat
Chepp Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Mno zasadni problem je tam kde si to koupil.... Mno reseni v tvem pripade jsou dve. 1. zanist to tam popsat jim vsechny chyby a cekat co se bude dit dal. 2.Bylo by potreba aby si se v tom doopravdy vyznal coz nevim zda muzes... Vyzkouset ten HW co ti blbne treba pod live CD ubuntu/kubuntu/suse bo jakikoliv linux... tam zjistits zda je problem v Win ci v HW... potom tam muzes nabehnout pokud by byl problem v HW tak je zdupat... nechat to poslat do servisu, vyzadat si kontaktovani ze servisu a udelat tam misuge kde jim ukazes co jsou to za voly... Kdyz u pri prvni reklamaci nebyly schopni vyresit ty problemy, a poprat jim at to co nejrychleji spravi jinak si popovidas s jejich personalnim vedoucim. Ale na to to chce miti kuole a nes*at se s tim... Beztak to dostanou lidi co ti to predtim neopravovaly, ale tohle je jedinej zpusob jak to popohnat. Samozrejmne zalezi na tve znalosti v informacnich techlogiich... aby na tebe nevyduply s otakzou a ty neznal odpoved, potom je vsechna snaha marna a muzes si byti jist ze ti to prijde 30. den reklamace. Citovat
Kloub Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 chepp: maximálně vím co to je v PC operační systém:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.