durino666 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Prosim vas preco sa mi raz zacas vynuluju hodiny aj datum,,, nic ine iba toto ani nastavenie radia ani ulozenie stanic sa nevymaze ,,, baterka ma 12 V Citovat
Ticcino Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Vynulují se při nějaké konkrétní akci? Třeba startování, přechodu do economy módu, apod.? Mluvíš o hodinách standardních nebo třeba na rádiu? Máš originál rádio? Auto je ročník před faceliftem, jo? Stanice zůstavají naladěné i po odpojení baterky. Citovat
HonzaZ Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Vypadá to na výpadek napájení. Zjisti nejdříve, pokud to půjde, kdy k tomu dochází. Pokud budeš chtít nějaké bližší informace bude lépe když dáš VIN. Citovat
jirka307 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 mě to dělalo když jsem měl slabou baterku a většinou to udelalo při startu:papa Citovat
durino666 Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 Původně zaslal: jirka307 mě to dělalo když jsem měl slabou baterku a většinou to udelalo při startu:papa No moze byt lebo pred mesiacom mi vybilo baterku a musel som startovat s kablami,,, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.