Diesel46 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Zdravím ,slyšel jsem že když koupím a prodám víc jak 3 auta za rok na sebe napsané tak budu platit nějakou daň ( že se to prý bere jako výdělečná činnost). Pak jsem zase slyšel že nesmím prodat auto dřív jak za měsíc. Tak jak to tedy je? Poradí mi někdo? Díky. Citovat
Stifler Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Já ti neporadim, ale já zase slyšel, že nesmíš žádné auto prodat dříve jak rok od koupě, abys nemusel platit daň, tak nevim, kde je pravda. Citovat
Diesel46 Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Tak to by byl probém :-D letos jsem už prodal 2 auta a jednu motorku a ani jedno jsem neměl rok. Citovat
Sagic Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Myslím, že to nesmíč do roka prodat za vyšší cenu než jsi to koupil, ale fakt jsem to taky jen někde slyšel - jedna bába povídala.. Citovat
Diesel46 Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Tak ja to koupil jako havarovany vozidlo tak je logický že to auto má teď po opravě vyšší cenu. No poptám se zítra asi na úřadě. Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 můžeš jich prodat kolik chceš,kupuješ to jako fyzická osoba potvrdil mi to kamarád co dělá na úřadě,a švára tak za rok koupí a prodá víc jak 6 aut a nikdy nic neplatil:D:D:D Citovat
Ajdamek Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Pokud si to auto prodal za vyšší cenu než si ho koupil, dříve než po roce vlastnictví, tak rozdíl mezi kupní a prodejní cenou je příjem, který musíš zdanit, tj. do konce března příštího roku podat daňové přiznání. Nebo se na to vys.rat a spoléhat na to, že to nebude nikdo řešit, což je u 3 aut dost pravděpodobný. Citovat
Přema Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 A nebo se přepat jestli ti berňák to nenapálí i s penálem zpětně......a třeba až tak za 5 let at to penále stojí za to..... Citovat
.mycTD Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 je to tak, jak pise ajdamek. resit to asi nikdo nebude do chvile, dokud jim to nekdo jinej neporadi -treba prejici soused apod. Citovat
Pata Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 vzhledem k tomu, že je krize a ve velkém obcházejí i lidi, kteří na aukru ročně otočí víc než několik tisíc, nespoléhal bych na \"dokud mě nebonznou, je to OK\". Velice krátká a vzhledem k výdělku ohromně levná a jednoduchá je administrační úloha v IS - vyber všechny uživatele, kteří za poslední rok koupili a prodali více než X aut..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.