lkr@cbox.cz Odesláno 17. listopad 2004 Odesláno 17. listopad 2004 Zdravim, shanim nejake dobre a levne radio na mp3. Mam predbezne vybrane Pioneer DEH-P3600 , ale to neni rozhodnuto. Pokud nekdo vi, kde by se dalo sehnat nejake takove radio, prosim poradte. Hlavne at to umi mp3, pokud mozno tmavy chrom a nebo cerne, bile pisma a zelene podsviceni. Citovat
sipka Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Řekl bych, že Pioneer je dobrá volba. Za 6000,- budeš těžko hledat kvalitnější Citovat
destiny Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Alpine CDA-9830R • “MAX TUNE PRO” Tuner (FM18/ MW6/ LW6) • Radio Text • RDS • Auto Memory • Up/Down Seek [CD] • Disc Title Memory • CD TEXT Display and Scroll • Regulated 1 Bit DAC • Music Scan • Track/Folder Search Menu • MP3/WMA Decoder/Playback • Play List (MP3/WMA) • Digital Servo • Music Sensor Up/Down • Forward/Backward • Disc Play/Pause • M.I.X. Zelené podsvícení, bílé písmo, tmavě černý.WMA MP3... přesně to co hledáš (a je kvalitnější než Pioneer! cena 13.000,- Nové se zárukou s dokladem Citovat
pipko Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Zdravim, shanim nejake dobre alevne radio na mp3 myslis ze ked ma vybrany pioneer za 6000 tak ho urcite 13000 potesi to je skoro zadarmo Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 Pipko : moje rec, to Destiny: moc dekuju za nabidku. Bohuzel toho pioneera sem vybral kvuli te cene :-(. Ja mit prachy jdu do te Alpiny a nevaham ani chvilku!!! Citovat
destiny Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 No, vidíš! Já do Alpinky šel a prachy taky nemám. Raději jsem ještě nejakou dobu počkal, než jsem si koupil rádio a našetřil na ní. Dneska toho nelituju!! Citovat
Kamil Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Co třeba Panasonic C5300N??? třeba na www.electro.cz Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 Kamil: ma modre podsviceni Destiny: To mas sice pravdu, ale 13 litru za radio asi nikdy nedam. Navic si myslim, ze Pioneer neni zas az tak spatna znacka! Ze sve zkusenosti vim, ze dobra muzika se da udelat i ze sonacem - jakztakz Citovat
Antares Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Nazdárek, mohu ti nabídnout své, SONY MP40? Sice není v chromu a má modré podsvícení. Je kněmu kartový DO. Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 Diky moc, ale neni to to co hledam. MP40 sem a byl jsem celkem spokojeny Citovat
destiny Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Napsán autorem lkr@cbox.cz Kamil: ma modre podsviceni Destiny: To mas sice pravdu, ale 13 litru za radio asi nikdy nedam. Navic si myslim, ze Pioneer neni zas az tak spatna znacka! Ze sve zkusenosti vim, ze dobra muzika se da udelat i ze sonacem - jakztakz Život je otázkou priorit Mám muziku hodně rád a v autě trávím hodně času. Vlastně jsem buď v práci nebo v autě, takže já bych zase neutratil 13.000,- za domácí kino, což je pro někoho taky normální. Takže každý podle svého gusta. Každopádně teď vím (a není to žádné machrování), že už mi do báráku (myšleno do auta ) nic jiného než Alpine nesmí. (možná ještě Nakamichi, ale zase tolik času v autě netrávím) Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 Svata pravda, ale..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.