Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest frenky64253
Odesláno

ja by som skusil najskor pozriet ten vyfukovy system ... pri´padne snimac tlaku vzduchu co je hned za chladicom na pravej trane na tenkej hadicke ktora ide z hlavnej vzduchivej hadice. mioze byt nalomeny alebo uplne ulomeny ten sosak na ktory sa ta tenka hadicka napaja... pozri toto Senzor tlaku turba na 2,1 TD

Odesláno

zdravim :papa

tak auto je uz doma v servise povedali ze odpojil konektor nejakeho snimaca co ma na starosti vyfukove splodiny

presny nazov ale neviem

zatial to ide bezproblemov napisem po 2-3 tyzdoch ci je to ok az to poriadne zajazdim

hadice a vyfukove potrubie vraj bolo ok...

len som uz musel auto odtiahnut neslo vobec pohnut len dymil...

Odesláno

hmm ti odpojil už tolikrát vzpomínaný EGR ventil

odpojili pravděpodobně el. ovládání solenoidového ventilu, který pouští podtlak do ventilu EGR nebo ho zkrátka zaslepili, tak jak to snad máme všichni a to přidáním plíšku pod trubku EGR ventilu, aby nemohl přepouštět spaliny zpět do sání a tím dusit motor

Stalo se ti totiž pravděpodobně to, že EGR ventil byl už zasraný sazema a zůstal naplno otevřený

Odesláno

to může být dost dobře možný, že je to EGR. normálne mě to zajímalo co by to mohlo být když jsem začel číst tohle vlákno. skus ten EGR odpojit ale musíš ho hnedka i zaslepit aposkládat, protože te to hodí do nouzového režimu a nebo rýchlejší spůsob, vypoj hadičku od ventilua zaslep ji šroubem. já osobne bych ale EGR zaslepil. mne to takovéto problémy nedelali, ale EGR jsem zaslepil a auto jede malinko lépe do otáček a hlavne když jsem videl jak je zasr... sanie tak jsem měl dost

Odesláno

aha jo takhle. hm už mne jen napadá špatná RJ motoru. i to se stáva, nebo nejaký snímač blbne, nebo častá závada, ulomený kabely, mezi boxem RJ motoru a motorem... nevím. tohle vypada být každopadne nejaká elektrická vada a v tom se až tak nevyznám.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...