Qcko Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Som si vsimol ze je tu dost fachmanov cez excel a spol., tak ak by niekto vedel poradit, bolo by super. O co sa jedna: Mam v exceli tabulku a v bunke mam prikaz, ze cita hodnotu z ineho policka a ked poklesne pocet pod nejaku hodnotu, tak sa automaticky zmeni pozadie policka na cervene... vie niekto ako sa to robi? Bo by sa mi to fakt zislo:nevim Citovat
Y2K Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Musel by som osviezit pamat Ale hadam google pomoze... Citovat
Qcko Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Diky moc, to mi bohato staci:super Citovat
Burisek Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 já když jsem si dělal tabulky v excelu v práci na počty kusů,tak 0 byl základ a vše co se načítalo do + tak bylo zelené a to co šlo do - ( mínus ) bylo červené. jde o to jak a co budeš do buňek doplňovat . Většinou to bylo řešené tak že byla hodinová norma na poček ks a pokud se splnilo anebo bylo víc,bylo políčko zelené,pokud se nesplnilo a číslo bylo menší bylo to červené. není to ptroblém.... . Jde tam i naprogramovatjestli chceš celou buňku v nějaké barvě nebo jestli jen to číslo má být třeba červené nebo zelené..... , excel je na tohle bombastikej !! Citovat
Qcko Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Hej, vcera som sa s tym hral podla navodov a je to pecka, spravil som presne co som potreboval:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.