farky Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 ahojte mam problem a potreboval by som radu od kompetentych ak by bol niekot ochotny tyka sa to pracovneho spojkoveho valca samovolne sa z neho piestik vytlaca von aj bez toho aby som slapol na pedal a tym mi cez vidlicku taha lozisko stale do zaberu - lozisko je stale oprete a toci sa cely cas kym je motor nastartovany -ma to tak byt ? nemam skusenosti so spojkami ktore vypinaju tahanim ale na vsetkych spojkach vypinajucich tlacenim som zatial videl ze piestik zostal zatlaceny vnutri a lozisko bolo uplne uvolnene od pritlacneho taniera spojky - netocilo sa, no na tom HDIcku sa stale toci lozisko vypina spojku cez kruzok vlozeny medzi tanierovu pruzinu a lozisko, ten kruzok sa mi zodral a lozisko vyliezlo von takze momentalne nejazdim Citovat
farky Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 nikto nevie ci sa ma sam vysuvat? Citovat
oddie Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Ve vypínacím válci spojky je pružina, která vymezuje vůli v té soustavě. Citovat
farky Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 konecne, presne takuto odpoved som potreboval dakujem:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.