Bjukemen Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 ..tak mám velky prob so svojou 406 kou proste bol som na diag. a všetko išlo načitalo chyby sa vymazali..o par dni som odstranil chyby čo hlasila daig. ta som išiel zase čo to urobí bohu žial s autom sa už neda vobec spojiť proste tam kde ma byť napatie 12v v zasuvke tak nieje nič nula takže sa neda spojiť,už som prezrel všetko poistky dobre všetky baterka dobra všetko dobre,auto normalne štartuje aj ide iba diag. zasuvka nefunguje,občas sem tam naskočí že imobiliser fault ale to je len občas..neviete kde by mohla byť zrada..?? Citovat
Guest servisman Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 koukal jsi na pojistku 14 32 jsou dobrý ? Citovat
Bjukemen Odesláno 22. srpen 2010 Autor Odesláno 22. srpen 2010 ..nejako sa z tých poistiek neviem vysomariť chyba mi rozumny nakres s rozmiestnením ale pozriem do poistkovky..ked som pozeral naposledy boli dobre al e je možne že zle prenaša abo čo Citovat
Bjukemen Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 ..tak znova skontrolovane all poistky a vobec všetko poistkovku som vyberal nikde nič žiadna oxidacia ale diag zasuvka nejde.. ..nema nahodou niekto el. schemy aby som zistil kam idu droty z diag. zásuvky...? Citovat
Bjukemen Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 ..myslím že to bude mať súvislosť s týou váhou vzduchu tato zblbnutá elektrina,lebo spomenul som si že mi nefungoval elektro ventil na naklapanie turba tak som ich zamenil medzi sebou egr som dal namiesto turboveho a na to chvilu ked som to bol vyskúšať to zblblo,už sa nedalo pripojiť diagnostikou,ale skusšal som ich aj odpojiť tie konektory a aj tak to nejde takže to asi nebude to.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.