wojtěch Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Chci si pořídit USB vstup do moji 307 rv.2002 can-van, RD3 rádio a na netu jsem našel 2 druhy hodně podobné si můžete mi doporučit který je lepší?? nebo víte kde ho sehnat levněji? http://www.stualarm.cz/produkt/55usbpg010-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen/aux-vstup/ a druhý http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd3 [upravil dne 21/8/10 wojtěch] Citovat
shark734 Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 ja po tom tiez pokukujem a vsade je to to iste(aj v tych odkazoch) a rozdiel v cene je tak 1€ Citovat
wojtěch Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 ten xcarlink má jiný konektor na vstup aux a asi by šlo v budoucnu k němu dokoupit bluetooth Citovat
HonzaZ Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Nevím, ale u toho xcarlinku píšou bluetooth rozhraní se zabudovaným mikrofonem. Takže teoreticky by jsi nic dokupovat nemusel. Citovat
wojtěch Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 na to myslím potřebuju ještě toto http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=55&sName=bluetooth-handsfree-rozhrani Citovat
HonzaZ Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Jj, asi máš pravdu. Ale když to cenově vezmeš, tak za něco málo přeš 4 tisíce máš USB vstup, jack i bluetooth. Citovat
robozv Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 tiez som sa o to zaujimal a zistil som ze su 2druhy jeden je pre can-van /myslim pre radia clarionRD3/ a druhy je can-can/pre radia blaupunktRD4/ a myslim ze tieto 2odkazy su pre can-van v tom druhom odkaze je napisane ze je nezlucitelne s RD4 a prvy je to ise - pre radia Clarion. Ak táram opravte ma Citovat
HonzaZ Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Ten který uvádí wojtěch je pro RD3 a je to připojené k radiu přes miniISO konektor. Pokud by to bylo na RD4 tak tam bude 12ti pinový FAKRA konektor. Citovat
wojtěch Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Asi vemu ten co má i tu přípravu na bluetooth a časem dokoupím i to. nevíte jak je to s kvalitou přehrávání?? jestli to třeba nešumí nebo tak něco?? Citovat
Vlastyk Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Neměj obavy žádné šumění nic takového,hraje to skvěle mám ho ve své 406 už přes rok a jsem maximálně spokojený,perfektně spolupracuje s ovládáním pod volantem,používám v něm 4GB SDHC kartu na kterou se vejde dost muzik,opravdu paráda:super Citovat
wojtěch Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 takže problém dneska xcarlink došel ale nefunguje nemám clarion radio ale VDO (asi siemens) a s tímto prý je šance to rozchodit 50%....... takže teď nevím co dál nabídnul mi že mi vrátí kč.. takže zase jsem bez USB vstupu..... Citovat
filas1 Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Ještě se musí diagnostikou aktivovat CD měnič, případně v displeji povolit zobrazení CD měniče. To si udělal? Citovat
wojtěch Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 jj to jsem povolil. tatikovi ve 406 s clarion radiem to funguje to jsem zkoušel.. zakopaný pes je asi fakt v tom VDO radiu. zkoušel jsem pak hodit i to rádio ze 406 ke mně do auta a taky to jelo.... teď ještě sehnat(nejlépe vymněnit) clarion rádio a půjde to i mi... Citovat
filas1 Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Nevím kolik se pohybují, tady ho máš za 1600,- : http://www.aukro.cz/item1183718948_autoradio_citroen_c8_peugeot_807.html Citovat
wojtěch Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 jj dík už jsem včera jednomu na aukru psal... tak uvidím co odepíše.. Citovat
Harlley Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 koupil jsem xcarlink,zabudoval a dnes jel na dia povolit changer,ale stejně to neběží,rádio vůbec nepřepne tak nevím jestli je to rádiem,tim zařízením,nebo chybou při povolení.mam kazetovej clarion.nemá někdo nějakej nápad? Citovat
wojtěch Odesláno 9. září 2010 Autor Odesláno 9. září 2010 tak já sehnal clarion rádio a už běží jak má!! tak je to fakt nekompatibilní s VDO rádiem (ale nevím proč) to harlley: a máš už mux verzi?? na tu starší to myslím neběží Citovat
Harlley Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 nemam mux ale to s nim nemá nic společného jde to na verze po faceliftu.jde o to že to rádio nepřepne na changer.možný je že to je špatně povolený ten kluk to nikdy nedělal a neni to tedy 100%taky je možnost že je špatný rádio nebo ten adapter. Citovat
wojtěch Odesláno 9. září 2010 Autor Odesláno 9. září 2010 tak to nevím povolit to není těžké dá se tam ještě ověřit jestli to komunikuje přes diagnostiku... ale nejsem si jistý že je jedno bez mux a s... a nemáš možnost od někoho půjčit jiné rádio?? já to zkoušel na 406 s mux akorát a tam to šlo bez mux nikoho neznám abych to zkusil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.