Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci si pořídit USB vstup do moji 307 rv.2002 can-van, RD3 rádio a na netu jsem našel 2 druhy hodně podobné si můžete mi doporučit který je lepší?? nebo víte kde ho sehnat levněji?

http://www.stualarm.cz/produkt/55usbpg010-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen/aux-vstup/

a druhý

http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd3

[upravil dne 21/8/10 wojtěch]

Odesláno

tiez som sa o to zaujimal a zistil som ze su 2druhy jeden je pre can-van /myslim pre radia clarionRD3/ a druhy je can-can/pre radia blaupunktRD4/ a myslim ze tieto 2odkazy su pre can-van v tom druhom odkaze je napisane ze je nezlucitelne s RD4 a prvy je to ise - pre radia Clarion.

Ak táram opravte ma :super

Odesláno

Neměj obavy žádné šumění nic takového,hraje to skvěle mám ho ve své 406 už přes rok a jsem maximálně spokojený,perfektně spolupracuje s ovládáním pod volantem,používám v něm 4GB SDHC kartu na kterou se vejde dost muzik,opravdu paráda:super

Odesláno

takže problém dneska xcarlink došel ale nefunguje nemám clarion radio ale VDO (asi siemens) a s tímto prý je šance to rozchodit 50%....... takže teď nevím co dál nabídnul mi že mi vrátí kč.. takže zase jsem bez USB vstupu.....

Odesláno

jj to jsem povolil. tatikovi ve 406 s clarion radiem to funguje to jsem zkoušel.. zakopaný pes je asi fakt v tom VDO radiu. zkoušel jsem pak hodit i to rádio ze 406 ke mně do auta a taky to jelo.... teď ještě sehnat(nejlépe vymněnit) clarion rádio a půjde to i mi...

Odesláno

koupil jsem xcarlink,zabudoval a dnes jel na dia povolit changer,ale stejně to neběží,rádio vůbec nepřepne tak nevím jestli je to rádiem,tim zařízením,nebo chybou při povolení.mam kazetovej clarion.nemá někdo nějakej nápad?

Odesláno

tak já sehnal clarion rádio a už běží jak má!! tak je to fakt nekompatibilní s VDO rádiem (ale nevím proč)

to harlley: a máš už mux verzi?? na tu starší to myslím neběží

Odesláno

nemam mux ale to s nim nemá nic společného jde to na verze po faceliftu.jde o to že to rádio nepřepne na changer.možný je že to je špatně povolený ten kluk to nikdy nedělal a neni to tedy 100%taky je možnost že je špatný rádio nebo ten adapter.

Odesláno

tak to nevím povolit to není těžké dá se tam ještě ověřit jestli to komunikuje přes diagnostiku... ale nejsem si jistý že je jedno bez mux a s... a nemáš možnost od někoho půjčit jiné rádio?? já to zkoušel na 406 s mux akorát a tam to šlo bez mux nikoho neznám abych to zkusil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...