Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hm... to nevim, ale nedalo mi to a mapy jsem tam nainstaloval (zatím jednu) a vypadá to, že funguje... A ten nový software nedělá žádné problémy? (bojim se, abych tam něco nerozhasil). Popř co třeba zlepšuje??? Díky moc za odpovědi

Odesláno

pokud ti to funguje, tak bych novej sw neřešil, zas takový rozdíly tam nejsou, třeba padání navi při průjezdu křižovatkou někde v Barceloně nebo kde :)

Odesláno

no ked ho mas aktualny, tak by som to neriesil a ked ti ide tá nova mapa co si dal, tak potom ten soft musis mat.. a zmrvit ? noo ked to dobre napalis a dodrzis isty postup prace tak nieje co zmrvit

Odesláno

Ok pánové. Mapy patrně fungujou protože před tím tam byly asi jen průjezdové (v celém Táboře šlo zadat asi 10 ulic) a teď jsou tam ulice všechny, tak na ten soft asi kašlu. Oboum moc díky.

Odesláno

Pro RT4/5 bylo už pro loňské mapy 2010-11 doporučena verze systemu 8.x. Vě větších městech se to bude sekat se starší verzí softu. V originální krabici pro RT4/5 poslední mapy 2011-2012 je automaticky přibaleno cd 8.20.

Já bych updatoval, podělá se to když to budete nejvíc potřebovat. Restarty atd.

Už je verze 8.30

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...