Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, pořád mi prosakuje olej asi kolem takového těsnění kolem hlavy válců. Dá se to nějak doma rozebrat utěsnit, nebo čím by to mohlobýt?

Ta guma je č. 6. Vypydá to že ten olejový flek začíná pod tou gumou. Teče to i pod plastovou krytku na rozvodech.

[upravil dne 20.8.2010 mmmb]

Guest maniaksoft
Odesláno

Těsnění č.6 se dá normálně koupit a vyměnit doma. Cena asi okolo 500,- Kč. :papa

Odesláno

Ta šestka stojí ne 5 stovek, ale jenom něco málo přes stovku. Když jsem ho zvládnul s pomocí vyměnit i já (absolutní auto-antitalent), tak to zvládneš i Ty. Jinak tabak radí dobře, nad i pod gumu použij nějaký ten kit na utěsnění, pokud ho tam nedáš, tak olej bude i při sebelepším dotažení gumy stále (i když málo) prosakovat. Pokud si nebudeš vědět rady, klidně napiš, jak říkám, mám to prakticky zažitý, tak klidně pomůžu. ;)

[upravil dne 20/8/10 peugeot09]

Odesláno

tak fak tot stojí 500,-

0000024954 TĚSNĚNÍ 404,25 CZK 485,10 CZK 485,10 CZK

včera jsem to rozdělal a musel jsem sundat i zapalovací rampu, protože mi to nechělo jít ven. Tak jsem to očistil a dal tam silikon od brachy co se dává na vanu motoru. Tak uvidím jestli to pomůže, jestli ne koupíl novou gumu, je horně tvrdá. Vevnitř to je celé hnědé usazenin jak prase.

peugeot09: kdes to koupil za 100 ?

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...