kaper Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: fifinka8 Tak sa teda aj ja hlásim na zrazík myslím, že ja už som nahlásená )) Vitaj a tešíme sa na stretnutie len na tej značke auta ešte popracuj:D:D:D:D Citovat
fifinka8 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: fifinka8 Tak sa teda aj ja hlásim na zrazík myslím, že ja už som nahlásená )) Vitaj a tešíme sa na stretnutie len na tej značke auta ešte popracuj:D:D:D:D posnažím sa :D ale tak zaparkujem niekde za rohom ani to tam vidieť nebudete Citovat
pastorek Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Lenka, nič si s toho nerob, ja asi tiež prídem na Cliu tak to postavíme bokom a prikryjeme pežoťáckymi zástavami. Citovat
Qcko Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Chlapi... mal by som taku prosbu na niekoho z Trnavy kto pojde na zraz ... rozhodol som sa ze nas tatos si zasluzi nove horne ulozenia tlmicov a chcem sa spytat ci by ich niekto vedel kupit cez zlavu v kelly (ak maju nejaku rozumnu znacku, nie take co sa hned vysypu ) ... ja ku kelly nemam ziadny pristup ... A este ak by som sa mohol u niekoho predtym stavit ohladne nastavenia rucnej brzdy, tak to by bolo fakt super :D:D ... na 406 k tomu fakt nemam pristup zdola ... a tak, no fifinka8: nahodou ten maly renaultik je coolovy Citovat
kaper Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: Qcko Chlapi... mal by som taku prosbu na niekoho z Trnavy kto pojde na zraz ... rozhodol som sa ze nas tatos si zasluzi nove horne ulozenia tlmicov a chcem sa spytat ci by ich niekto vedel kupit cez zlavu v kelly (ak maju nejaku rozumnu znacku, nie take co sa hned vysypu ) ... ja ku kelly nemam ziadny pristup ... A este ak by som sa mohol u niekoho predtym stavit ohladne nastavenia rucnej brzdy, tak to by bolo fakt super :D:D ... na 406 k tomu fakt nemam pristup zdola ... a tak, no fifinka8: nahodou ten maly renaultik je coolovy Máš SZ!!!!! Citovat
gedu Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: marko306 Ďalšia nová členka? Nie stará známa :super Citovat
Qcko Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 kaper: diky za SZ ... potom ti napisem co a ako Kazdopadne nasiel som toto --> není určené pro verzi nápravy: variable Federung Obsahuje: FB 17163 - Valivé ložisko FB 18735 - Ložisko pružné vzpěry montovací strana: přední náprava hmotnost [kg]: 1,65 požadovaný počet kusů: 2 ...je to FEBI, co vy na to? Viem ze to MONROE je naprd:aut Citovat
gedu Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 myslím si že aj ty by si ju mohol poznať, pozri na FB mojich priatelov a v jej profile v emaily je meno [upravil dne 29/8/10 gedu] Citovat
marko306 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Lubk0va frajerka!!!!! FB som nepoužil:D [upravil dne 29/8/10 marko306] Citovat
kaper Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: Chepp a co jaaa??? No čo ty chcel by si niečo??? Treba sa dostaviť a zoznámim ta a nie len s Fifinkou8.:D:D:D:D Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Ja som sa konečne chcel zúčastniť na stretnutí levov a nič. Musel som ísť do práce, bo mi chlapi odchádzali na montáž. Ale neva bude ďalší. Citovat
pastorek Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Ja som sa konečne chcel zúčastniť na stretnutí levov a nič. Musel som ísť do práce, bo mi chlapi odchádzali na montáž. Ale neva bude ďalší. To ti nevyšlo. Zraz je o dva týždne takže sa vyhováraš predčasne. :D [upravil dne 29/8/10 pastorek] Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 jj Žena ma skoro dorazila, keď som jej to navečer povedal. Ona o zraze nevedela a chcela by ísť. Čo sa týka Ledníc pokukujem po ňom. Budem sa keď tak prihlasovať na poslednú chvíľku bo mám moooc práce. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Ty kokso ten zraz je 12.9.2010. Som bol včera sfetovaný alebo čo? To som tam ako videl ten dátum, že dnes. [upravil dne 29.8.2010 PEUGEOTIK307] Citovat
foxo Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 ked pojde stvrto14, pojdem aj ja. (samozrejme svojim autom). Sam nejdem, lebo nemam dialnicnu, a teda bych sa za neho skoval:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.