Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nakup a prodej cehokoliv se odviji primarne od poptavky po danem zbozi, inteligence obou stran na to ma minimalni vliv. v pripade napr jednostrane nevyhodneho prodeje lze vsechny tyto prodavajici povazovat za idioty, nelze to vsak cinit takto obecne. neni duvod, aby byl rozptyl blbcu nejak nerovnomerne rozlozen ve prospech pouze jedne skupiny, to je vse.

btw. kdyz o ten business tak stojis, zkousel jsi prodavajiciho kontaktovat i jinak? zavolat mu, pouzit spravny mail s \'K\' na konci mocakardiak, nebo si alespon podle ID, ktere jsem ti napsal overit, jestli je aktivni i na foru? toto tema evidentne moc efektivni neni.

Odesláno

odpověd od mocakardiak@centrum.cz

Už jsem to psal. Nepůsobíte důvěryhodně. Spíš jako malé dítě, podle stylu psaní. Pokud věc chcete, kupte si ji, ne ale ode mě. Na dobírku to nezašlu. Vám ne. A už to konečně pochopte.

Odesláno

a další kdy jsem psal,že nepojedu 250km ,že je pošta nejrozumnější

Mám zájem o osobní předání, nebo dle domluvy. Jsem z Břeclavi, což z Mostu nebude 250km. Na dobírku prostě ne. Sežeňte si jinde, a prosím, dejte už pokoj.

Robet Akai

Odesláno

tak píšu,že to je 350km a ,že tam měl doručení podle domluvy,tak je nesmysl jed pro telefon za 800 a dat 1000 za naftu a odpověď :

To už je váš problém. O poště jsem nic nepsal a nepíšu. Neměl jste odpovídat, když nejste schopný dojet. A není to telefon je to PDA.

Robet Akai

Odesláno

tak mu píšu : Pane vy jste blázen,no nic tak doufám,že při prodeji uspějete a pobavíte více lidí

a odpověd

Já? Já doufám, že se tak, s prominutím, hloupým jenom děláte. Příště neodpovídejte na inzerát, jejichž podmínky nesplníte.

Hezký den

Robet Akai

Odesláno

ja reagoval na tento inzerít http://www.mobilmania.cz/bazar-mobilu/sony-clie-nx7ov/sc-24-ad-59060/default.aspx

tak poslední odpověd co jsem na to napsal,pak uz nepisu

Ano pane,přesně tak jsem uplnej debil,dam si inzerát kde napisu zpusob predani podle domluvy a pak z lidi delam blbce,že jsou vlastně oni idioti když si pro to nejsou schopny dojet jenom 350km :-)

[upravil dne 19/8/10 Michael coupé]

Odesláno

Upřímně řečeno, prodejci se dost divím, že se nechal zatáhnout do takovéhle debaty. Já bych to utnul po druhém mailu. Naopak se mu nedivím, že neposílá na dobírku, já většinou také ne, pokud chce někdo mocí mermo něco poslat (rozumně poslatelného, byli i magoři, co chtěli poslat dveře, motor či čelní sklo), jedině po zaplacení předem na účet. Akorát to zpravidla do inzerce uvádím rovnou.

Odesláno

To jo, na dobírku neposílat. Nejlepší je platba předem, ale zas to je trochu o nervy...

Ale tenhle pán je už z prvních mailů vyloženě útočnej typ. Zvlášť když má v dodání \"osobní předání, dle dohody\"...

Nešlo by jednoduše napsat: \"Omluvám se, ale po špatných zkušenostech na dobírku neposílám. Pouze osobní převzetí tady v Brně, nebo případně poslat peníze předem...\" nebo něco takovýho a né \"ja ale nic neposílam,tohle vase jednani je divne,mam v inzerátu osobní odber,tak nevim proc jste vubec na izerát odpovidal a jeste si to nechate poslat na nekoho jiného a ne na sebe\" :bojim

[upravil dne 19.8. 10 dolly1010]

Odesláno

Na Aukru píšu všude obrovským písmem, že dobírka ne, v případě ojetých gum jsem psal pouze osobně, a měl jsem obavu, že přesto to vydraží nějaký magor, co to bude chtít přesto poslat, ale zatím vždycky v pohodě.

Tady na klubu jsem měl také pár výměn, s vyloženými pacienty, ale jak říkám, dva maily a konec. V inzerátovém telefonu jsem pak měl asi 10 čísel se jménem \"blb\", mnozí možná pamatují, ukazoval jsme v hospodě. To byli volající, co \"určitě\" něco brali, prý \"sedám do auta a jedu pro to, držte mi to\", no 50km nedojeli ani za 3 tejdny, ale volali kvůli něčemu dalšímu. Těm jsem na všechno říkal \"nemám\", i když to byl ležák, co s takovými.

Z pozice kupujícího jsem pár veselých výměn měl taky, s pacienty, co mají doma vrak a mají pocit, že mají poklad v ceně větší než srovnatelného auta v dobrém stavu je také velká legrace. Případně s takovými, co potkanému motoru s vyměněnou vačkou a koníky říkají \"motor po GO\", jednomu takovému hajzlovi jsem dokonce auto vracel, jeho štěstí, že se necukal. Jo, není to sranda, s těmi použitými krámy :)

Odesláno

je to o lidech,ale pokud vidim , že někdo tu danou věc chce tak posílám normálně a nikdy se nic nevratilo (tuk,tuk,tuk) bal jsem se jen jednou kdyz jsem posilal radio od wv za 8 tis.tak jsem se docela bal,ale vse ok.Pán je asi opravdu prudič a zrovnajsem se netrefil,ale co uz jsem sehnal neco podobneho i kdyz to sony se mi zamlouvalo pro praci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...