pistinko Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 cez tyzden, cca v stredu sa dostanem k tomu , tak tu hodin foto Citovat
pistinko Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 zdravim trosicku to trvalo, ale skor cas nebol ked nastavis zonu pouzivania inu ako Zapadna europa, tak potom nejde TA, RDS atd.. nastavis zapadna europa a slape bez problemov, je tam este vela moznosti inych, ale v tom som nemal cas sa hrabat, foto najdes tu http://picasaweb.google.com/stefan.labant/P607AutoradioVDO?authkey=Gv1sRgCMqEtPKTx9u89AE#5560256126976696946 Citovat
Bamatala Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 môžno vám to pomôže.... hneď po kúpe môjho krásavca mi nešlo repro v ľavých zadných dverách, čo som si všimol po príchode domov. Nejako som to zozačiatku neriešil až nedávno, ked mi syn vravel že mu to vadí Išiel som na Vaše rady na origo test a tam napisalo že treba premerať repro a kabeláž. Na teste opípalo všetky repro, okrem ľavého zadného. Rozobrali mi dvere a repro aj výškové boli O.K V sobotu ráno som šiel do garáže a kedže mám blízko k elektronike tak som sa do toho pustil sám:::: Ako to funguje / mám systém JBL / : autorádio dáva signál do zosilovača zosilovač má v sebe elektronickú výhybku a rozdeluje výšky, stredy, basy aj subbasy pod zadným oknom Meral som / obyč jednoduchý meračik / výstupy so zosilovača a výstup na LZ repro bol hluchý najprv som to chcel prepojiť s prednými dverami - avšak by nefungoval fader - ale repro by šlo. Potom mi to nedalo a vymontoval som zosilovač, ktorý je vzadu za CD meničom. Už pri vymontovaní som si všimol ako keby zatečenie zosilovača a tak som ho rozšruboval. Je to veľmi jednoduché, zvládne to myslím každý po bokoch 2x po 4 torxy a spredu tiež4. Potom vytiahnete celý zosilovač - na a po mojom vymontovaní som pozeral ako puuuk zosilovač bol na viacerých miestach ako keby zaoxidovaný / škoda že som to nepofoti - mobill off /, na kontaktoch boli zaoxidované doslova hrčky bielej hmoty. Tak som zo smutkom usudil, že preto je jeden kanál off a zdallo sa mi pri ranných zimných štartoch že hrá akosi horšie ako ked je teplo, možno subjektívny pocit, no v duchu som si povedal - budeš musieť zohnať iný. Kedže som niekedy zosiky aj staval a viem čo dokáže prechodový odpor a studený spoj pred poskladaním, som si povedal že prečo neskúsiť ho aspoň vyčistiť. Táákže zobral som Kontox na kontakty poriadne vystriekal a zo zubnou kefkou som ho celý prečistil. Tuto procedurku som spravil 2x no a výsledok bol aspoň opticky veľmi sľubný - celý plošák vyzeral ako nový,. Potom som ho poskladal a už som chcel rozpojiť zadné repro a prepojiť ho s predným, keď ma napadlo skúsiť to - či náhodou čistiaca kúra nepomohla, nakoľko som nič nemeral / bol som v garaži a nemam schemu / No čuduj sa svete po zapojení začal hrať LZ repro a podľa môjho usudku sa celkovo zvuk celej zostavy zlepšil, syn prekvapený ako to hráá. Po poskladaní som poobede šiel na cestu cca 300km a muzička si hrala suuuper. , poviem Vám ten JBL hrá slušne, konečne to viem posúdiť. Sorry, že som to takto rozpísal, no nemam foto a snáď to môže niekomu helfnúúť. všetkých pozdravujem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.