Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mel jsečm starej model 405.Ted jsem koupil novej,kde jsou ruzne mochy.Jedna z nich je,ze ofuk topeni nefouka na okno,ale neustale na nohy.To znamena,ze rozmrazeni predniho oknea je horor.Musim se dostat ke klapkam a ovladani.Jaky je postup demontaze.Hlavne odkud zacit co rozebirat.Na starem modelu me to prislo jednodussi.Nechodi me ani hodiny tak chci se k nim nejak dostat.Predem dik.M

Odesláno

Popisoval to tu sipka nedavno.

Jinak me taky nesly hodiny, vsechno po demontazi palubky. Obcas nesly, po \"raznem poklepani\" zase sly. Bylo to studenakem na plosnaku hodin, napajeci konektor. Stacilo pekne prohrat pajeckou s kalafunou ty spoje a je vystarano.

[Editován dne 18/11/04 dtyrkas]

Odesláno

Na středovým tunelu vzadu na úrovni předních opěradel jsou po stranách dva šroubky (musíš přední sedadla posunout co nejvíce dopředu), dále odklapneš plast, co drží manžetu řadící páky a pod ním v předu jsou další dva šroubky. Po vymontování musíš celej \"tunel\" posunout dozadu. Další díl, kterej musí dát pryč je panel s popelníkem a s rádiem. Tam jak byly ty šroubky pod manžetou, jsou další dva, které odšroubuješ a další dva jsou nahoře tohoto bloku. Tam se dostaneš tak, že kryt autorádia otevřeš, a uvidíš tam čtyři šroubky. Dva se týkají spodního dílu a dva vrchního dílu. (můžeš klidně odšroubovat všechny čtyři). Pak vyndáš díl s popelníkem a s rádiem, ale pozor na elektriku. další šroubky jsou zespodu zašroubovány jakoby do panelu ovládání ventilace, jeden šroubek je pod úplně pravou kontrolkou - nevím co tam je konkrétně, ale je to jedna z varovných blikačů, mlhovek a nebo z vyhřívání zadního okna. Poslední šroubek je nahoře pod tím vyndávacím trojúhelníčkem.

Tímto by jsi měl vyndat všechny plasty ve středovém tunelu. Já už jem to vyndával aspoň 10x Jestli se ale potom dostaneš k mechanice ventilace, to nevím. Já jsem do toho raději nešahal, i když to mám taky nějaký divný.

Odesláno

Já teda vyměňoval radiátor. Jestli chceš můžu ti poslat foto na mail. Ale stejně se podle mě k tomu systému trubek moc nedostaneš. Jenom k těm spodním. Ale v tom to nebude. Spíš zkus rozebrat ve středovým panelu to ovládání. Jednou mi taky vyskočilo lanko na přehazování a okna se strašně mlžila. Prostě rozebrat tu krabičku s těma páčkama. Tam bych hledal chybu.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

tak jsem to v zime udelal,ale ted mi radiator zacal tect uplne,takze opet vyndavam,ale uz jsem zapomel postup,tak jsem tu na to jukal,co jste mi radili.Kamarad to elal pred 2 mesicema a prej nejlip je odjet z celou pristrojovkou(aspon polovinou u ridice)o 5min dozadu,pak jde radiator vyndat ok,ale ze se musej malininko hejbnout i s pedalama.Ted si vzpominam,ze jsem to nejak tak delal.M

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...