82macho Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 zdravim vas....tak problem so senzorom stale nemam vyrieseny a chcem sa spytat ci sa da kupit ten gelovy vankusik na dazdovy senzor aj samotny,alebo len len dazdovy senzor komplet cely??? a este ci tam mozem dat obycajny, priesvitny silikon medzi senzor a vankusik,ked uz nedrzi?? alebo poradte co by tam bolo dobre dat... a neviete niekto cenu takeho senzora VIN: VF33ERHSB83316727 Citovat
kaper Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Cenu neviem ale ked mi menili okno tak daždovy senzor prelepil a funguje zdá sa mi lepšie ako predtím. Skús sa spytat niekde kde lepia sklá v oreginál servise ty povedia že treba meniť cely senzor. Citovat
igor4 Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 tiez si myslim, nedavno som menil predne sklo, ten co mi to menil tak tak mi vymenil ten gel co je v snimaci pod sklom -, a tiez mam pocit ze funguje lespie ako predtym.Predtym som ho nemal celyzaliaty gelom,teraz ano. Novy senzor stoji cca 130eur,plus minus . Citovat
pyrone Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Původně zaslal: igor4 tiez si myslim, nedavno som menil predne sklo, ten co mi to menil tak tak mi vymenil ten gel co je v snimaci pod sklom -, a tiez mam pocit ze funguje lespie ako predtym.Predtym som ho nemal celyzaliaty gelom,teraz ano. Novy senzor stoji cca 130eur,plus minus . kde si menil okno? mna to caka asi coskoro... predbihal som tatru nalozenu strkom a schytal som suter do okna... Citovat
igor4 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 ak si z okolia PD, tak autosklo Dolinsky Citovat
OloZX6R Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Ten gel se dá vyměnit samotnej, v každým solidním autosklenářství ho maj, stojí kolem 100,- Kč. Citovat
82macho Odesláno 31. srpen 2010 Autor Odesláno 31. srpen 2010 no pan dolinsky ma odmietol,ze on to nerobi...tak musim hladat inde,len neviem ci mam ten senzor vlastne funkcny a nechce sa mi zbytocne vyhadzovat eura za novy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.