Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas....tak problem so senzorom stale nemam vyrieseny a chcem sa spytat ci sa da kupit ten gelovy vankusik na dazdovy senzor aj samotny,alebo len len dazdovy senzor komplet cely??? a este ci tam mozem dat obycajny, priesvitny silikon medzi senzor a vankusik,ked uz nedrzi?? alebo poradte co by tam bolo dobre dat... a neviete niekto cenu takeho senzora VIN: VF33ERHSB83316727

Odesláno

Cenu neviem ale ked mi menili okno tak daždovy senzor prelepil a funguje zdá sa mi lepšie ako predtím. Skús sa spytat niekde kde lepia sklá v oreginál servise ty povedia že treba meniť cely senzor.

Odesláno

tiez si myslim, nedavno som menil predne sklo, ten co mi to menil tak tak mi vymenil ten gel co je v snimaci pod sklom -, a tiez mam pocit ze funguje lespie ako predtym.Predtym som ho nemal celyzaliaty gelom,teraz ano. Novy senzor stoji cca 130eur,plus minus .

Odesláno
Původně zaslal: igor4

tiez si myslim, nedavno som menil predne sklo, ten co mi to menil tak tak mi vymenil ten gel co je v snimaci pod sklom -, a tiez mam pocit ze funguje lespie ako predtym.Predtym som ho nemal celyzaliaty gelom,teraz ano. Novy senzor stoji cca 130eur,plus minus .

kde si menil okno? mna to caka asi coskoro... predbihal som tatru nalozenu strkom a schytal som suter do okna...

• O 2 týdny později...
Odesláno

no pan dolinsky ma odmietol,ze on to nerobi...tak musim hladat inde,len neviem ci mam ten senzor vlastne funkcny a nechce sa mi zbytocne vyhadzovat eura za novy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...