Budhas Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Tak mi přišlo divný, že je léto....a mě se ukazuje venkovní teplota -9 Nevíte někdo, čím to může být..??Ono to i přeskakuje, někdy je tam 7, někdy 0, někdy 16...ale nikdy tolik, kolik je venku doopravdy...A co mě štvě, tak mě to upozorňuje na náledí... :D Citovat
jofo Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Uz to tu niekde bolo. Menili cidlo teploty, alebo stacilo len ocistit kontakty na konektoroch v zrkadle. Ked das dole ten cierny plast kde je zrkadlo tak tam najdes kable do zrkadla. Citovat
Budhas Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 Já vím, že to tu už bylo, ale bylo tam, že to měří o pár stupínků jinak...mě to měří úplně šejdrem....jakej černej plast..?? Citovat
jofo Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Ked otvoris dvere tak ako zacina sklo vpredu je taky plastovy trojuholnik. Neviem ako to spravne opisat. Citovat
jofo Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Polozka c 7. Z vnutornej strany je taka cierna trojuholnikova krytka. Pod tou su konektory. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 to náledí ber vážně, a přezuj gumy...:papa Citovat
godzila.01 Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Budhas : Na náledí si dej pozor... Hele, ale třeba ti bude v zimě spínat klima, když si to bude myslet že je venku třicet a pustí ti tam trochu příjemného studeného vzduchu.... Citovat
Budhas Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 Hoši,vy si s toho děláte prdel ono to k smíchu je,ale myslím,že veškerá \"vzduchotechnika\" se odvíjí od čidel teplot.Takže si to může dělat co chce. Citovat
jofo Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Neboj. To vonkajsie cidlo nema nic spolocne s klimou. Je to len informativne ze aka je vonku teplota. Klima sa akurat riadi tym pupikom co je v strede palubnej dosky a senzormi okolo v doske. Citovat
jofo Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Este ma napadla jedna vec. Skus pozriet tu prechodku co je nasrobovana vo dverach- vodice co idu z dveri do kabiny. Niekedy byva tam zatecena voda a trosku to oxiduje. Citovat
Budhas Odesláno 22. srpen 2010 Autor Odesláno 22. srpen 2010 Tak jsem šel do toho....Ale problém je, že konektor je až dole u dveří u madla a tam se voda dostat nemůže a nemohla, všechny kontakty v pořádku...od čidla vedou dva dráty ve svazku až ke konektoru.... Ale mám jeden problém, když jsem rozebral tapec, tak s toho konektoru, jak jde od zrcátka trčel mimo jeden drát včetně svorky světle růžové barvy....nevím do jaké pozice na svorkovnici patří...neví někdo..??A taky nevím k čemu je, protože mi vše funguje....kromě sklápění zrcátek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.