Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi přišlo divný, že je léto....a mě se ukazuje venkovní teplota -9

Nevíte někdo, čím to může být..??Ono to i přeskakuje, někdy je tam 7, někdy 0, někdy 16...ale nikdy tolik, kolik je venku doopravdy...A co mě štvě, tak mě to upozorňuje na náledí... :D:D

Odesláno

Uz to tu niekde bolo. Menili cidlo teploty, alebo stacilo len ocistit kontakty na konektoroch v zrkadle. Ked das dole ten cierny plast kde je zrkadlo tak tam najdes kable do zrkadla.

Odesláno

Hoši,vy si s toho děláte prdel :D ono to k smíchu je,ale myslím,že veškerá \"vzduchotechnika\" se odvíjí od čidel teplot.Takže si to může dělat co chce.

Odesláno

Neboj. To vonkajsie cidlo nema nic spolocne s klimou. Je to len informativne ze aka je vonku teplota. Klima sa akurat riadi tym pupikom co je v strede palubnej dosky a senzormi okolo v doske.

Odesláno

Este ma napadla jedna vec. Skus pozriet tu prechodku co je nasrobovana vo dverach- vodice co idu z dveri do kabiny. Niekedy byva tam zatecena voda a trosku to oxiduje.

Odesláno

Tak jsem šel do toho....Ale problém je, že konektor je až dole u dveří u madla a tam se voda dostat nemůže a nemohla, všechny kontakty v pořádku...od čidla vedou dva dráty ve svazku až ke konektoru....

Ale mám jeden problém, když jsem rozebral tapec, tak s toho konektoru, jak jde od zrcátka trčel mimo jeden drát včetně svorky světle růžové barvy....nevím do jaké pozice na svorkovnici patří...neví někdo..??A taky nevím k čemu je, protože mi vše funguje....kromě sklápění zrcátek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...