Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozhodl jsem se jít v říjnu do výměny auta. Budu měnit svoji zánovní 2O7 SW 1.4 VTI za 308 SW 1.6 výbava Sportium, nemohl jsem odolat dealerovi z Peugeotu a svoji 2O7 budu dávat protiúčtem. Protože jsem ji používal jako druhé vozidlo má najeto jen 6.7OO km a je téměř nová, bez vady na kráse.

Kdyby měl někdo eventuelně zájem ozvěte se.

Jinak určitě budu nabízet na SW :

- originál z Peugeotu gumovou vanu ( původní cena 1.7OO,-,Kč)

- originál gumové koberce

- originál dvě zadní černé prtisluneční clony ( pův. cena cca 14OO,- Kč), velmi účinné a na autě vypadají super

- přední ofuky na okna ( dva měsíce staré)

- kryt, dečka motorového prostoru, černá, jako nová (pův. cena cca 8OO, Kč)

- original 4 ks plechových disků se zimníma pneumatikama 185/65 R-15

Případní zájemci se můžou ozvat na e-mail : dismay.zs@centrum.zs a věci jim určitě rezervuji. Díky :aut

Věci bych nechal za 5O procent původní ceny, jsou jako nové.

[upravil dne 16/8/10 Dismay.zs]

[upravil dne 24/8/10 Dismay.zs]

Odesláno

Já myslel Sobole, že takovouhle prkotinu už dávno máš, vzhledem k tvému vyšperkovanému krasavci. :mrk Ta dečka je asi 3 měsíce stará, je jako nová a nasadí se to do těch otvorů ve víku motoru.

Věci budu prodávat, až mě zavolají z Peugeotu a nechám si objednat novou 308 vosmu.

Odesláno

aha...tak já myslel nějaký spešl kryt na motor.. tohle jsem tam měl už od výroby- chrání to kapotu od tepla a částečně od hluku.. sundal jsem to pryč, kazilo mi to image motoru :D

Odesláno

No ... nemám. Já věděl, že takovouhle blbost ty určitě máš. Mě to stálo asi litr :-) Už se těším na tu 308. Je to ta specielní série Sportium.

Tohle by to mělo všechno mít.

Výbava vozidla: 1.6 16V VTI, šestikvalt, 12O koní, Černá metalíza, Panoramatická střecha, ABS, Alu kola 17 palců, AirBag 4x, Převodovka manuální, Imobilizér, Centrální zam. dálkově, Elektrická výbava, Klimatizace dig. dvouokruhová, Rádio přijímač/CD/MP3, Servo, Tempomat, Pohon zadní, Dělená zadní sedadla, Elektrická všechny okna, Elektrická Zrcátka i sklápění, Katalyzátor řízený, Nastavitelný volant, Ostřikovač světel, Otáčkoměr, Palubní počítač, Protiskluzový systém ASR, Světlomety přídavné mlhovky+denní, Střecha pevná, Sportovní sedadla, Tónovaná skla, Venkovní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Zadní stěrač, Dětská sedačka Isofix, Výškově nastav. sedadla, Asistent-parkovací vzadu, Vnitřní teploměr, EDS, Stabilizace podvozku ESP, Rychlostní stupně 6x, EBD, Asistent-brzdový, Senzor deště, Senzor světel, Omezovač rychlosti

Další informace: Sportovní kožený volant + kožená manžeta řadicí páky + hliníková hlavice řadicí páky, Koberečky, Hliníkové pedály a opěrka nohy v hliníku, Hliníkové prahy dveří, Sportovní přední nárazník s chromovanou mřížkou vstupu vzduchu + ostřikovače světlometů, Sportovní zadní nárazník.

Odesláno

...ako predajca ťa opravím v niekoľkých bodoch:

- pohon zadní?! - nie sme BMW!!!

- šestikvalt a 120 koní - táto kombinácia nie je možná.

- pre SW neexistuje zadný športový nárazník... Ak je to novinka, tak do SR sa táto informácia ešte nedostala.

Určite si vypýtaj skúšobnú jazdu s týmto motorom, a ak budeš aj po tom presvedčený, že je to ten pravý motor, tak to objednaj. Osobne by som išiel do HDi alebo THP. Mňa osobne 1.6VTi sklamal - možno som ale rozmaznaný... :D

Odesláno
Původně zaslal: Modzillo

...ako predajca ťa opravím v niekoľkých bodoch:

- pohon zadní?! - nie sme BMW!!!

- šestikvalt a 120 koní - táto kombinácia nie je možná.

- pre SW neexistuje zadný športový nárazník... Ak je to novinka, tak do SR sa táto informácia ešte nedostala.

Určite si vypýtaj skúšobnú jazdu s týmto motorom, a ak budeš aj po tom presvedčený, že je to ten pravý motor, tak to objednaj. Osobne by som išiel do HDi alebo THP. Mňa osobne 1.6VTi sklamal - možno som ale rozmaznaný... :D

rozmazlený :D:D:D

Odesláno

Tak se loučím s tímto fórem. Peugeota 308 SW mě skutečně se šestikvaltem nenabídly, škoda, z jejich strany chybná informace. Ty data jsem dal na forum tak, jak mě řekli v nabídce :bojim

Jinak mě přepadla konkurence od Renaultu a překecali mě a včera jsem se stal novým majitelem Renaultu Fluence. Volil jsem vzhledem k tomu, že nejezdím dlouhé trasy benzin 1.6, v černé metalíze. V maximální výbavě, kterou Renault nabízí (dig. klimatizace, všechna okna i zrcátka v elektrice a hodně dalších blbostí, 16 palcová elektr. kola, vestavěná navigace). Cena velmi příznivá a po slevách cca 335- Kč.

Jinak nabídka věcí z 207 SW stále platí. Všechny věci, tedy vana do kufru, gumové koberce, sluneční clony jsou koupené přímo v Peugeotu a stály nekřesťanské peníze. Perfektní jsou ty zadní sluneční clony, obě stály cca 1300,-, nebo 1.400,- Kč a nechal bych je jako ostatní věci za půlku. Vše je jako nové z prodejny.

Ty plecháče se zimníma kolama bych nechal taky levně, ale otázka, kdo si \"levně\" nabídku představí. Fungl nový plecháč stojí dle sdělení prodejce asi 1.400,- Kč a ta guma cca okolo 2.000,- Kč, tzn. když někdo kupuje nutně vše nové jak zimní sadu, dá za vše 13.600,- Kč a já bych celou sadu nechal za 8.000,- Kč. Na těch gumách je najeto cca 600 km po městě. Stav jako nové, jen je musím umýt, protože jsou zaprášené z garáže.

Pro představu na Renaulta jsem si koupil 4 plecháče za cca 6.400,- Kč + zimní gumy za 8.400,- Kč.

Ten zadní pohon u 308 sw je fakt blbost :D, to jsem se teda pěkně spletl. :D

Jinak ofuky a kryt motoru (dečka) jsou prodány.

[upravil dne 18/8/10 Dismay.zs]

Odesláno

Auto prodáno :papa

Na prodej stále:

- plecháče se zimákama (stav jako nové - 185/65 R-15)

- vana zavazadlového prostoru (origo Peugeot)

- gumové koberce 4 ks

- zadní 2 ks slunečních clon, přesně padnou do zadních oken a okna jsou úplně tmavá

Odesláno

Sluneční clony prodány.

Pořád zbýva vana do zavazadlového prostoru, gumové koberce a sada disků se zimáky. :P

kontaktní telefon je : 606 250 975

[upravil dne 28/8/10 Dismay.zs]

Odesláno

snad nevadí když tady šoupnu ještě nabídku svoji, at nemusím zakládat nové vlákno:

přední angel eyes černé (červené kroužky) s mračítky RDX homologace.. zájemci sz, mail, tel. 775193555, cena dohodou..

Odesláno

Tak pneumatiky s disky prodány.

Pořád je aktuální na prodej :

- přesná gumová vana (zakoupena v Peugeotu)

- přesné gumové koberce (zakoupené v Peugeotu)

U obou poloviční cena proti zakoupení nových věcí. Stav jako nové. :o

Tel. : 606 250 975

[upravil dne 2/9/10 Dismay.zs]

Odesláno

Bohužel je pro SW a stála vážně skoro 2 tisíce, chci za ní jen litr. Je jak nová. Zítra přijde snad kupec jak na ty koberce, tak i na tu vanu. Kola prodávám dnes večer, takže jsem se asi všeho zbavil. Slevil jsem na 7 tisíc, ale jsou fakt nová. Za zimáky na nové auto dávám 13 litrů :grr

Odesláno

Tak nabídka na gumové koberce (vaničky) a gumovou vanu do kufru stále platí. Zájemce byl staršího ročníku a chtěl dát za všechno max. 3OO,- Kč, tak jsem ho poslal do Kauflandu nebo do Teska :-)

Platí tedy stále :

- sada originál gumových koberců - 7OO,- Kč

- gumová protiskluzová vana do kufru - 1.OOO,- Kč

Oboje koupeno originál v Peugeotu, jako nové a nyní za polovic ceny.

[upravil dne 6/9/10 Dismay.zs]

Odesláno

Stále platí nabídka na níže uvedené věci :

- sada originál gumových koberců - 7OO,- Kč ( pasují i do krátké verze Peugeotu 207 )

- přesná gumová protiskluzová vana do kufru, se zvýšeným okrajem a logem Peugeotu - 1.OOO,- Kč

Oboje koupeno originál v prodejně Peugeotu, stav jako nové a nyní za polovic ceny. ;)

[upravil dne 11/9/10 od Dismay.zs]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...