pyrone Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 klasika... ja som mal takuto proceduru ked mi napisali <>viny do technicaku. a ked som to chcel mat v poriadku tak dva dni dovolenky + proceduru co dal marcel marcel00: inak este je tu jedna vec. medzi bodom 3-4 je ckacia doba. v Sp. Novej Vsi to bolo az 14 dni Citovat
Marcel00 Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 ta cakacia doba ma netrapi... sak jazdit mozem... ale je to hnus... inak velmi krasne to popisali tu: http://www.elsagroup.sk/faq.html citujem: V SR a CZ sú už asi posledné dve krajiny (možno na svete) kde je taká byrokracia okolo zápisu ťažného zariadenia. V týchto štátoch je nutný zápis namontovaného ťažného zariadenia do TP vozidla. Na Slovensku je to byrokracia najvyššieho kalibru, takže keď ste sa rozhodli pre ťažné zariadenie, tak si pripravte veľký kus trpezlivosti :-) (pre CZ mozno nie, neviem...) ... Vo vyspelých EU štátoch to funguje takto: Namontujú Vám ťažné zariadeni, keď pôjdete na STK (u nich TÜV) prehliadku s vozidlom tak Vám to skontrolujú či je to správne zapojené – to je všetko :-) Citovat
alternativ Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 To by za to ale pak u nas nemohli brat penizky, kdyby to fungovalo taky tak jednoduse, jako ve vyspelych zemich Citovat
Judes Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Zabudol si dodať, kde zarábajú väčšie peniažky a asi nepotrebujú zarobiť na motoristoch . Citovat
Marcel00 Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 tazne nahodene, v dia aktivovane... parkovacim snimacom neprekaza no super to je. elegantna praca, vsetko pribalene, kable konektory uchyty... jak z FR mam 13 polovu zasuvku, kupil som za 5€ redukciu z 13 na 7 polovu. :-) Citovat
Judes Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Vypína ti to cúvacie senzory pri zapojení prívesu? Citovat
Marcel00 Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 ved som to pisal hore, ze som kupoval origo... tie konektory co som mal v lavej kapse boli na to urcene... kukni vyssie Citovat
JJano Odesláno 13. duben 2013 Odesláno 13. duben 2013 Ahojte! mal by som prosbu.... Brinc Matic Advance mám ťažné a pokazil sa mi zámok, teraz neviem odmontovať...mal by niekto nápad kde by som vedel kúpiť nový zámok, alebo......nechce sa mi kupovať nové ťažné Citovat
jojo2426 Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Niekde som na to narazil,keď to najdem pošlem link. Ináč ja nemôžem zohnať tú samotnú guľu s tým zámkom. Predchazajúci majiteľ to kdesi stratil. Ak by to niekto mal na predaj rád to kúpim. Jedná sa o ťažné BrinkMatic na 407 SW. Citovat
Delphi Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Hezký podvečer všem, zámek by měl být k mání na ElsaGroup, a když dáš do vyhledávače Brink Matic Advance tak vylezou další co jsou schopni dodat tažné, náhradní klíčky a náhradní zámky. Já to sehnal na tažné. cz Citovat
JJano Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 bohužial, je to začarovaný kruh \"výrobce náhradní uzávěr bohužel nedodává. Pokud ho máte poškozený, můžeme ho poslat výrobce k opravě, ta však bude provedena na Vaše náklady. Pokud budete mít o tuto variantu zájem, prosím kontaktujte nás. \" Citovat
bart.lbc Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 tazne nahodene, v dia aktivovane... parkovacim snimacom neprekaza no super to je. elegantna praca, vsetko pribalene, kable konektory uchyty... jak z FR mam 13 polovu zasuvku, kupil som za 5€ redukciu z 13 na 7 polovu. :-) Ahoj máš nějaký postup montáže tý elektroniky taky se mi nedaří v sb najít ani tažny a ani elektroinstalaci ale vím že to tam bylo. nemáš obj. číslo ? dík Citovat
bart.lbc Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 nemáte někdo zkušenost s tím to modulem? http://www.vapol.cz/cz/produkt/elektrjaeger-peugeot/citroen-736941/ [upravil dne 28/5/13 19:39 od bart.lbc] Citovat
slavino1 Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 mam tiež origo ťažne aj pokazeny zamok použivam to 3x do roka tak mi stači povoliť 2x matice vybrať alebo opačne odobrať ten hak a je to Citovat
Marcel00 Odesláno 28. květen 2013 Autor Odesláno 28. květen 2013 Ahoj máš nějaký postup montáže tý elektroniky taky se mi nedaří v sb najít ani tažny a ani elektroinstalaci ale vím že to tam bylo. nemáš obj. číslo ? dík najdes to v sekcii prislusenstvo -> prepravne riesenia. obj. cislo RJ je: 9688 EL ja mam kabelaz s 13 polovou zasuvkou a tazne mam zn. thule-brink. [upravil dne 28/5/13 23:28 od Marcel00] Citovat
bart.lbc Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Ahoj máš nějaký postup montáže tý elektroniky taky se mi nedaří v sb najít ani tažny a ani elektroinstalaci ale vím že to tam bylo. nemáš obj. číslo ? dík najdes to v sekcii prislusenstvo -> prepravne riesenia. obj. cislo RJ je: 9688 EL ja mam kabelaz s 13 polovou zasuvkou a tazne mam zn. thule-brink. [upravil dne 28/5/13 23:28 od Marcel00] Děkuji. Citovat
vladinkos Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Ahoj máš nějaký postup montáže tý elektroniky taky se mi nedaří v sb najít ani tažny a ani elektroinstalaci ale vím že to tam bylo. nemáš obj. číslo ? dík najdes to v sekcii prislusenstvo -> prepravne riesenia. obj. cislo RJ je: 9688 EL ja mam kabelaz s 13 polovou zasuvkou a tazne mam zn. thule-brink. [upravil dne 28/5/13 23:28 od Marcel00] Děkuji. A kde tu sekciu nájdem, tu na fóre? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.