Maty Odesláno 13. listopad 2004 Odesláno 13. listopad 2004 zdravím, momentálně mi nejde vyhřívání zadního skla a pojistky jsou všechny OK. Bylo mi řečeno že pod pojistkovou skříní, jsou relátka a možná je špatný nebo tam vůbec není, nevíte někdo který relátko by to mělo být? Citovat
Ferry Odesláno 14. listopad 2004 Odesláno 14. listopad 2004 relatko to presne neni, je to timer-casovac TADY je rozmisteni pod volantem, ten timer je na obrazku krabicka c.2 Ja bych ale asi taky nejdrive zmeril jestli je vzadu na konektorech na okne nejaky napeti - sundej oplastovani levyho sloupku - je treba trochu sily aby se vycvakly kovovy sponky z karoserie a zmer to, pak uvidis co dal. BTW musis mit nastartovany motor na prerusene cesty na okne existuje tzv vodivy lak - jemne rozptylene stribro v laku, ktere se steteckem nanese pres prerusenou cesticku a tim se opet propoji. da se sehnat v obchodech s elektronickymi soucastkami Citovat
Maty Odesláno 15. listopad 2004 Autor Odesláno 15. listopad 2004 Díky moc. hned zítra se na to podívám, doufám že tím levým sloupkem je myšlen ten z posedu řidiče abych to nedělal 2x Citovat
Maty Odesláno 25. listopad 2004 Autor Odesláno 25. listopad 2004 tak do relátka š?áva jde ale k zadnímu oknu se už nedostane, takže to bude asi někde po cestě v podlaze pod koberečkama:( Citovat
Maty Odesláno 8. prosinec 2004 Autor Odesláno 8. prosinec 2004 tak konečně už to mám opravený. byl to přerušený drát pod kobercem u sedačky řidiče. tak ted už může mrznout a sněžit. budu vyhřívat o 106:D Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2004 Odesláno 8. prosinec 2004 tak gratulace, ale vyhrivat snad budes o 406 ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.