Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

neviem si rady s vetranim. Zrazu prestal fukat motorcek. Vybral a oskusal som ho a je ok. Poistky tiez ok.

Panel klimatizacie na nic nereaguje (tj nerozsvieti sa ani ac ani vnutorny okruh.) Konektor k nej vyzera byt v poriadku a tiez vsetky kable.

Kde by som mohol dalej hladat chybu? :myslim

Odesláno

Tiež riešim ventilator a už som prešiel všetky vlakna a kľačal som pri aute 4h a nič nepomohlo. Vetrak šiel ale mal som problem s AKU a jazdil som na roztlačenie,pri lejaku mi par krat zalialo alt, ten zakvičal, stiahlo mi vetranie a svetla a išlo sa ďalej, a druhy den vetrak neradi... Zistil som iba ze sa mi silno hreju relatka, myslim ze 3 a 4 v hornej rade. Ked ich vyberiem nič sa nestane. Predradeny odpor nad vetrakom pod prednym sklom nemam, tak už neviem. Ktore relatka presne su na vetrak? (v kabine). Jo motorček na priamo 12V ide... Mal som rozobranu aj pristrojovku a poklepkaval som zozadu na ovladanie vetraku a tiež nič... :blicismajlik:bojim:blicismajlik

Odesláno

Ešte som objavil v el.schéme že je u spolujazdca ešte jedna poistkova skrinka, asi nejaká mini. Vie niekto kde ju hľadať? A kde šte bývajú na P306 predradene odpory k ventilatoru?

spinuspol.png

[upravil dne 13/8/10 filkolins]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...