Y2K Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Neviem preco ale mne sa to zda ako naschval alebo co http://navratdoreality.cz/?p=view&id=5317 PS: Ak tu take uz bolo, zmazat Citovat
Edison Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Proč naschvál? Normálně nezvládl motorku, nepředpokládal auto v protisměru... Mockrát se s takovým stylem jízdy motorkářů setkávám denně... Citovat
Y2K Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 No ja chapem... Ale proste bol nakloneny, normalne mu to zatacalo, keby este pridal tak to moze naklopit viac a je. A to ani rychlo nesli... Lenze on to postavil a priamo na auto...tak preto sa mi to akoze nezda Citovat
Edison Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Lekl se auta, ve spojení ze strachu z meze adheze je průšvih hotovej... Citovat
Y2K Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 no jedine tak...lebo dokonca isiel v svojej stope... keby nic nespravil, v podstate by sa mu asi vyhol...ale to prekvapenie ho asi dorazilo teda Citovat
Edison Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Možná zapoměl na základní pravidlo: Dívat se, kam chci jet. Sledoval auto, místo toho, aby sledoval možný průjezd... Citovat
Y2K Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 no OK...tak uz som ticho snad sa mi take nikdy nestane aj ked musim povedat ze auto zo zakruty a este aj v naklone (a ako sa mne stalo auto v protismere) je celkom sranda Citovat
Edison Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Já nejsem motorkář... brrr... ani omylem... Jen uvažuji... Bye, mnoho šťastných km... :-) Citovat
Scorion Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Náhodou, motorka je supr, ale nesmí bejt člověk debil... Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 nedokazal to ovplyvnit... reagoval na prichadzajucu zatacku skorej ako musel. naklopenie motorky nebolo z jeho vole, bol to skor podmieneny reflex, ktory sa vedome ovplyvnit neda... bolo to podmienene a zial zvratit to nieje mozne... nieco podobne sa stane ked napriklad chcete kopnut do lopty a kopnete do nej o nieco skor ako ste chceli... neviem to dobre vysvetlit, ale niekedy sa take nutkanie stane skor ako ho mate v umysle spravit. Citovat
mr.pecoun Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 tohle je lasickej pripad toho kdyz ne nekdo na vyjedu ze zatacky dlouhej.... kdyby pridal a naklopil to tak 100% ale on pribrzdil predni brzdou a je to ( to vas narovna a uz neudelate nic). klasicka chyba zacatecnika ale mel smulu ze tam bylo auto :fnuk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.