Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, na sraz dorazíme ve větší bandě z DEA Motor (kdo firmu zná tak zná, kdo ne tak pozná :-) ), vezmeme veci na diagnostiku, chipovani atd. Takze v případě zájmu vše k dispozici (něco zdarma, něco za příznivé ceny -v případě konkrétních dotazů, objednávek SZ).

Odesláno

Ahojky, peníze jsem odeslal, ale, asi budu zase za trubku :D, chcete poslat i tu tabullku s výpočtem ceny?? Zatim jsem nepřišel na to, jak to udělat, pro mě je počítač kamarád, ale občas mu nerozumim, tak jenom malou nápovědu sim, sim, jestli to není nutné, tak v přihlašovadle jsem napsal vše. Díky,a, omluva za komplikacione :mrk:papa

Odesláno

Prosím všechny přihlášené, pošlete mě vyplněnou tabulku, ať ví, počet chatek, druh a kolik jídel objednat, děkuji za pochopení. Pozn. pokud někdo spí v autě, platí 60,- Kč za den osobu, což je poplatek za používání zařízení kempu. :papa

Odesláno

Radka S.:

no poslal sem tu tabulku na ten lednicky mail, ale iba jako prilohu, lebo priamo to neslo, tak snad to doslo jak malo.

Mimoto, je mozne abych to zaplatil na miste pri prichode normalne v CZK???

Odesláno

pro Radku S.

peníze jsem poukázal dneska se zítřejší splatností....

tabulku za mě posílal wooody, přišla ti v pořádku?

spaní s woodym v chajdě asi :D

Odesláno

Pe.tr : evidenci došlých plateb si vést nemůžu, protože platby jdou na účet clubu :-( já si vedu evidenci, co by měl kdo platit, v hotovosti budou platby až na místě, o pohybu na účtě nemám přehled. Dělám něco špatně?

Vlákno o ubytování zatím není, chatky jsou jen po 5-ti lůžkách, když má někdo přání, s kým chce být na chatce, tak mi to píšou do poznámek k tabulce. Ostatní buď ubytujeme nahodile pospolu, nebo se ještě domluví na místě. Nevím, jak jinak to řešit

Odesláno

zdravím všechny.je to můj první sraz a tak jen doufám,že to všechno klaplo tak jak mělo.tabulka odeslána a dnes odpol.poslána platba.už se těšíme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...