Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pekne zdravim,

kedze som tu novy, vsetkych vas zdravim a rad by som vas hned aj o pomoc-radu poprosil.

Trosku som sa nechal oklamat PP (dojazdom) a vysla mi nafta, po natankovani som nastartoval, islo, da sa povedat, v pohode, ale na druhy den nastartovanie a nasledne rychle klesanie otacok az zhasnutie motora (sprevadzane neakou akokeby spaleninou z vyfuku a klapky \"vody\"). Motor ma zvuk, ze by chcel, chcel...ale nema z coho...

asi som zavzdusnil system, alebo??

pekne by som vas o radu poprosil, nemam ani paru, takze vopred moc dakujem a pekny den!

a aby som nezabudol: jedna sa o 407SW, 1.6HDI 11/2006

vdaka velika!!

Odesláno

A koľko máš nabehaných kilometrov? Nebudeš mať náhodou už pripchatý FAP filter (filter pevných častíc)? Ak ho máš. Skús poriadne odvzdušniť palivový okruh na naftovom filtri. A tá spálenina z výfuku môže znamenať regeneráciu FAP filtra. Viac sa dozvieš tu . Prajem pekný večer.

Odesláno

dakujem, s tym FAP-kom je to dost mozne, pretoze uz je tam okolo 170 000, a este jedna otazocka: ako poriadne odvzdušnim palivový okruh na naftovom filtri? ja tam viem iba o tom jednom baloniku, ktory sa da stlacat..myslel si ten, alebo? zatial dakujem velice

Odesláno
Původně zaslal: lukinedzr

dakujem, s tym FAP-kom je to dost mozne, pretoze uz je tam okolo 170 000, a este jedna otazocka: ako poriadne odvzdušnim palivový okruh na naftovom filtri? ja tam viem iba o tom jednom baloniku, ktory sa da stlacat..myslel si ten, alebo? zatial dakujem velice

Áno, tým balónikom tlačíš naftu do filtra a na filtri je taký odvzduľňovací šrób, z ktorého ide hadičkia dole pod motor. Treba ho povoliť a stláčať ten balónik na vstupe:papa

Odesláno

super, dikes moc...dufam ze bude chyba iba v tomto, lebo na FAP nemam naladu...hned to vyskusam, ked dorazim domov, idem este pohladat nejake foto aby som ten srobik potom vobec nasiel...dakujem este raz a pekny den!!

Odesláno

zdravim, technik mi nakoniec oznamil, ze EGR ventil je chybny....ze mam si pripravit okolo 400 Eciek....no krasa

Vyber ho von a nechaj ho namočený v technickom benzíne, možno je len poriadne zasratý, pri turbe to kolegovi pomohlo a tiež mu radili výmenu turba. Zo starým jazdí už tretí rok:papa

Odesláno

...ze vraj je tam vadna ta elektronicka cast, (???) ze tam precistenie nepomoze...ja zial nie som priamo pri tom, takze neviem...ze vraj bol uz predtym tmeleny....

Odesláno

...ze vraj je tam vadna ta elektronicka cast, (???) ze tam precistenie nepomoze...ja zial nie som priamo pri tom, takze neviem...ze vraj bol uz predtym tmeleny....

hmm, tmelený a elektronická časť, škoda že nie som v práci, popýtal by som sa na to mechanikov, čo by s tým mohlo byť

:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...