John_Ice Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Nevím jak to popsat,jestli to nebude k pochopění,tak to nafotím. Nejdřív : jde rozdělat uchyt pásu(myslím tím jak je v sedačce černý-červené tlačítko)? Proč? Začalo mi tam cvakat a je to k zbláznění,jakmile se zapnu tak při každém pohybu to tam cvaká...jako nějakej spínač(je to kov na kov).Takže buď mám podepřený rukou aby se to tam nekvrdlalo(nepohodlné) a nebo se nezapnout(nejsem,ale sebevrah) Takže jestli se s tím někdo setkal a jde to opravit a nebo jestli se to musí vyměnit dík Citovat
Přema Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Taky mi to dělá a neřeším to.....zvykl sem si na to Citovat
John_Ice Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 to je dobrý,taky si zvykám s automatem mám volnou ruku,tak to jde,ale chtěl jsem vědět,jestli zas mám nějakej divnej kus a nebo,to dělá více lidem a jestli si s tím pohráli. a že zrovna ty,kterej si tak rád,,hraješ,, ses na to nekoukl? (když jsem viděl to tvoje ,,čalovnictví,, ohledně vyhřívání) Citovat
Přema Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Prdím na to........když zapnutý pás s tou spodní sponou ohneš jako kdyby dozadu směrem k opěradl(ze sponou se dá pohybovat dopředu a dozadu) tak v zadní poloze to nevrže...... PS: Asi bych to tady neměl říkat ale hodně času jezdím bez pásů......samo že dálky a mimo s pásem...... Citovat
John_Ice Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 ... neříkám,že nejsem svatej a,že jsem vždy připoutanej...no fajn,já se v tom poštourám a ... no uvidím.třeba někdo se ještě ozve Citovat
kajvet Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 vyřešil jsi to? mě to dělá to samé..nejdříve jsem si myslel že je to sedačka,ale pak jsem zjistil že je to ten zámek pásu...mě to spíše jakoby vrže,ale nepřišel jsem zatím co to konkrétně dělá Citovat
John_Ice Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 ne jsem trochu linej a taky není zatím moc času na to juknout a též se trochu bojím to kuchnout...nevím,jak to vypadá ve vnitřku,ale je tam prostě někde vůle a určitě tam bude spínač na kontrolu zapnutí pásu.Když to prostě zapnu, tak jakmile s tím trochu pohnu,tak to cvakne.Zatím to řeším tak, že v městě to nedělá (proč asi ) a když jedu dál tak někdy pomůže i to,že zacvaknu a povytáhnu to,jako bych to chtěl vytrhnout a ono to chvilku nedělá(záleží jak se vrtím v sedačce) a nebo jak jsem psal,hold ten automat je prostě udělanej na to,že to frantíci vědí a nechtěj,aby ruka zahájela,tak to držím rukou ..... Citovat
peter.simon Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Původně zaslal: John_Ice ne jsem trochu linej a taky není zatím moc času na to juknout a též se trochu bojím to kuchnout...nevím,jak to vypadá ve vnitřku,ale je tam prostě někde vůle a určitě tam bude spínač na kontrolu zapnutí pásu.Když to prostě zapnu, tak jakmile s tím trochu pohnu,tak to cvakne.Zatím to řeším tak, že v městě to nedělá (proč asi ) a když jedu dál tak někdy pomůže i to,že zacvaknu a povytáhnu to,jako bych to chtěl vytrhnout a ono to chvilku nedělá(záleží jak se vrtím v sedačce) a nebo jak jsem psal,hold ten automat je prostě udělanej na to,že to frantíci vědí a nechtěj,aby ruka zahájela,tak to držím rukou ..... ja som jemne zospodu od drziaka strekol silikonovym sprejom (iny nebol po ruke) dovnutra a odvtedy je uz pokoj (3mesiace) a hned sa lepsie jazdi. tiez som si najskor myslel ze to vrzga sedacka... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.