Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jak to popsat,jestli to nebude k pochopění,tak to nafotím.

Nejdřív : jde rozdělat uchyt pásu(myslím tím jak je v sedačce černý-červené tlačítko)?

Proč? Začalo mi tam cvakat a je to k zbláznění,jakmile se zapnu tak při každém pohybu to tam cvaká...jako nějakej spínač(je to kov na kov).Takže buď mám podepřený rukou aby se to tam nekvrdlalo(nepohodlné) a nebo se nezapnout(nejsem,ale sebevrah)

Takže jestli se s tím někdo setkal a jde to opravit a nebo jestli se to musí vyměnit

dík

Odesláno

to je dobrý,taky si zvykám :D s automatem mám volnou ruku,tak to jde,ale chtěl jsem vědět,jestli zas mám nějakej divnej kus a nebo,to dělá více lidem a jestli si s tím pohráli.

a že zrovna ty,kterej si tak rád,,hraješ,, ses na to nekoukl? (když jsem viděl to tvoje ,,čalovnictví,, ohledně vyhřívání)

Odesláno

Prdím na to........když zapnutý pás s tou spodní sponou ohneš jako kdyby dozadu směrem k opěradl(ze sponou se dá pohybovat dopředu a dozadu) tak v zadní poloze to nevrže......

PS: Asi bych to tady neměl říkat ale hodně času jezdím bez pásů......samo že dálky a mimo s pásem......

Odesláno

vyřešil jsi to? :D mě to dělá to samé..nejdříve jsem si myslel že je to sedačka,ale pak jsem zjistil že je to ten zámek pásu...mě to spíše jakoby vrže,ale nepřišel jsem zatím co to konkrétně dělá :myslim

Odesláno

ne jsem trochu linej a taky není zatím moc času na to juknout a též se trochu bojím to kuchnout...nevím,jak to vypadá ve vnitřku,ale je tam prostě někde vůle a určitě tam bude spínač na kontrolu zapnutí pásu.Když to prostě zapnu, tak jakmile s tím trochu pohnu,tak to cvakne.Zatím to řeším tak, že v městě to nedělá (proč asi :D) a když jedu dál tak někdy pomůže i to,že zacvaknu a povytáhnu to,jako bych to chtěl vytrhnout a ono to chvilku nedělá(záleží jak se vrtím v sedačce) a nebo jak jsem psal,hold ten automat je prostě udělanej na to,že to frantíci vědí a nechtěj,aby ruka zahájela,tak to držím rukou ..... :D

Odesláno
Původně zaslal: John_Ice

ne jsem trochu linej a taky není zatím moc času na to juknout a též se trochu bojím to kuchnout...nevím,jak to vypadá ve vnitřku,ale je tam prostě někde vůle a určitě tam bude spínač na kontrolu zapnutí pásu.Když to prostě zapnu, tak jakmile s tím trochu pohnu,tak to cvakne.Zatím to řeším tak, že v městě to nedělá (proč asi :D) a když jedu dál tak někdy pomůže i to,že zacvaknu a povytáhnu to,jako bych to chtěl vytrhnout a ono to chvilku nedělá(záleží jak se vrtím v sedačce) a nebo jak jsem psal,hold ten automat je prostě udělanej na to,že to frantíci vědí a nechtěj,aby ruka zahájela,tak to držím rukou ..... :D

ja som jemne zospodu od drziaka strekol silikonovym sprejom (iny nebol po ruke) dovnutra a odvtedy je uz pokoj (3mesiace) a hned sa lepsie jazdi. tiez som si najskor myslel ze to vrzga sedacka...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...