Cardaaa Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 zdravím.. měl bych takovej dotázek... potřeboval jsem přehodit spojkové lanko před tyč řízení, protože v plném rejdu to lanko skžíplo mezi tyč a karoserii, tak jsem ho tedy normálně rozpojil, podvlíkl kudy jsem potřeboval, ale nasadit z5 mezi ten pevný a pohyblivý protikus to šlo velice ztuha, nakonec se však podařilo, ale lanko je ted hrozně našponovaný, spojkový pedál také a spojka zabírá uplně až nahoře, až mi přijde, že uplně nerozepne ( předtím zabírala krásně v pulce) nevíte čím to?? :myslim díky za rady. [upravil dne 9/8/10 Cardaaa] Citovat
Cardaaa Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 tím to nebude, vzdálenost je uplně stejná, spíš mi připadá , jak je na lanku dole pod převodovkou ten plastovej krám, co je do harmoniky jako manžeta, že se tím jak sem lanko uvolnil natáhl, jako by předtím byl stlačenej a až pak lanko nasazený je to možný??:myslim Citovat
marko306 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 samoštel sa ti nerozšteloval, ak máš so samoštelom? Citovat
Cardaaa Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 tak to asi bude samoštel, ale jak to ted napravit?? Citovat
rex Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Měl sem ten samej problém.... samostav (verze lanka co vede pod převodku a pak zpět nahoru na páku) uplňe naho...věc na poruchy a nový drahý....vyměnil sem to za klasické kratké tažené vrchem nad převodkou se stavěcím šroubem na lanku - nastavil sem si pedál jak potřebuju a vše funguje super:super Mám to na 1.4 sport/98 - harmara z 1.1, motor NFW:D Citovat
Cardaaa Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 to mi neřikej že musim vyměnit lanko kvuli tomu že sem ho jen sundal a zase nandal:myslim navíc je asi rok starý... a to z 1.1 ti tam délkově sedí dobře?? Citovat
ozzy56 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 no ten samostav je pěkná past, určitě je lepší lanko,kde si spojku seřídíš sám Citovat
rex Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Mě ten samostav přestal chodit, čili přestal automaticky to lanko dopínat tak aby pedál rozpínal spojku pěkně uprostřed a to i když se ti opotřebovává spojka - tady je tom proto aby byl spojka brala furt ve stelné poloze pedálu - francouzskej přepich:o Ty krátké lanka mají nastavovací šroubek takže jak nastavíš tak ti spojka zabírá s optřebování musíš po XXX kilometerech si to třeba donastavit... osobně jsem zkoušel z 1.0 a 1.1/92 old model na můj new98... je to stejný akorát to táhneš vrchem Citovat
rex Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 jo vzpomínám si ještě, že jsem ten samej problém řešil na 3L P605/93 - lanko přišlo cca 4700,- tudy cesta nevedla.. TAkže lanko z 2.1 td taky 605 nastavil jsem matičkou an konci lanka a bylo za 1450,- vyřešeno.... Pro nasazení lanka se samostavem je určitej postup aby to dopadlo dobře - zeptej se mezi 605-kařema jestli ho někdo nezná.. Citovat
Cardaaa Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 jelikož v sobotu odjíždím na dovolenou, bál sem se jakýchkoliv experimentů aby mě auto někde nenechalo, zajel jsem do autoservisu k panu Kořínkovi do Humpolce, a můžu tohohle člověka jen doporučit, lanko mi seštelovali, čili nové se nemuselo kupovat, a navíc seštelování udělali uplně zadarmo:papa Citovat
Cardaaa Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 jinak horně moc všem děkuju za ochotu při řešení problému :potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.