Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím.. měl bych takovej dotázek... potřeboval jsem přehodit spojkové lanko před tyč řízení, protože v plném rejdu to lanko skžíplo mezi tyč a karoserii, tak jsem ho tedy normálně rozpojil, podvlíkl kudy jsem potřeboval, ale nasadit z5 mezi ten pevný a pohyblivý protikus to šlo velice ztuha, nakonec se však podařilo, ale lanko je ted hrozně našponovaný, spojkový pedál také a spojka zabírá uplně až nahoře, až mi přijde, že uplně nerozepne ( předtím zabírala krásně v pulce) nevíte čím to?? :myslim :myslim díky za rady.

[upravil dne 9/8/10 Cardaaa]

Odesláno

tím to nebude, vzdálenost je uplně stejná, spíš mi připadá , jak je na lanku dole pod převodovkou ten plastovej krám, co je do harmoniky jako manžeta, že se tím jak sem lanko uvolnil natáhl, jako by předtím byl stlačenej a až pak lanko nasazený je to možný??:myslim:myslim

Odesláno

Měl sem ten samej problém.... samostav (verze lanka co vede pod převodku a pak zpět nahoru na páku) uplňe naho...věc na poruchy a nový drahý....vyměnil sem to za klasické kratké tažené vrchem nad převodkou se stavěcím šroubem na lanku - nastavil sem si pedál jak potřebuju a vše funguje super:super :roker

Mám to na 1.4 sport/98 - harmara z 1.1, motor NFW:D

Odesláno

to mi neřikej že musim vyměnit lanko kvuli tomu že sem ho jen sundal a zase nandal:myslim navíc je asi rok starý... a to z 1.1 ti tam délkově sedí dobře??

Odesláno

Mě ten samostav přestal chodit, čili přestal automaticky to lanko dopínat tak aby pedál rozpínal spojku pěkně uprostřed a to i když se ti opotřebovává spojka - tady je tom proto aby byl spojka brala furt ve stelné poloze pedálu - francouzskej přepich:o

Ty krátké lanka mají nastavovací šroubek takže jak nastavíš tak ti spojka zabírá s optřebování musíš po XXX kilometerech si to třeba donastavit... osobně jsem zkoušel z 1.0 a 1.1/92 old model na můj new98... je to stejný akorát to táhneš vrchem

Odesláno

jo vzpomínám si ještě, že jsem ten samej problém řešil na 3L P605/93 - lanko přišlo cca 4700,- tudy cesta nevedla..

TAkže lanko z 2.1 td taky 605 nastavil jsem matičkou an konci lanka a bylo za 1450,- vyřešeno....

Pro nasazení lanka se samostavem je určitej postup aby to dopadlo dobře - zeptej se mezi 605-kařema jestli ho někdo nezná..:roker

Odesláno

jelikož v sobotu odjíždím na dovolenou, bál sem se jakýchkoliv experimentů aby mě auto někde nenechalo, zajel jsem do autoservisu k panu Kořínkovi do Humpolce, a můžu tohohle člověka jen doporučit, lanko mi seštelovali, čili nové se nemuselo kupovat, a navíc seštelování udělali uplně zadarmo:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...