Mino85 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Zdravim, Riesim jeden problem. Po jazde a odstaveni vozidla je pocut pukotanie z nadrze. Myslim ze sa jazdou zavzdusnuje nadrz a stahuje a po jazde sa dava do povodneho tvaru. Po otvoreni viecka nadrze to prestane. Riesilo sa to tu nejakym ventilom, ktory je pri nadrzi v podbehu. V service boxu som nic take nenasiel. Mozte mi povedat ako sa presne k tomu ventilu dostanem? Bol som aj v servise origo a ty odbornici mi povedali ze to nemam riesit, ze je nieco s cerpadlom:roll. [upravil dne 9/8/10 Mino85] Citovat
Kdo Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Původně zaslal: Mino85 Zdravim, Myslim ze sa jazdou zavzdusnuje nadrz a stahuje a po jazde sa dava do povodneho tvaru. Po otvoreni viecka nadrze to prestane. Myslím, že ses upsal. Ta nádrž se jízdou odvzdušňuje, zavzdušňování je naopakpři klesající hladině žádané jak klesá hladina, tlak vzduchu se snižuje, vzniká podtlak a tedy stěny nádrže se vcucávají! dovnitř. To všechno při ucpání, či přicpání odvzušnění nádrže.Pokud se to po zastavení vrací je odvzdušnění nejspíš jen přicpané. Opravdu pomůže otevřít nádrž a pokud se ozve zasyčení, je to ono (někdy to otevření víčka jde ztuha, jak ho ten podltak přitahuje k hrdlu). Když jsem měl bavora, začal to dělat, že po nastartování, po chvíli, nejlépe v křižovatce \"to auto mělo talent\", zhasnul motor a dlóóóuho při startování nenaskočil. Stačilo vyběhnout, otevřít a zavřít víčko nádrže a chytil hned. Ten podtlak tahá palivo i v trubkách proti čerpadlu. Chce to prohlédnout a profouknout odvzdušňovací hadičky a bude klid. A na \"odborníky\" ze servisu nedej. Mně při problému s dlouhým krokem brzdového pedálu tvrdil, po tom, co jsem chtěl odvzdušnění při otevřeném ABS přes diagnostiku a když jsem pak zjistil, že se nic nezměnilo tvrdil že na vině je zarezlá ruční brzda v bovdenech. Vůbec ho nezajímalo, že to nemá bubny, ale kotouče a ručka je úplně jinde a nezávislá. A to on dělal odvzdušnění, takže by se dalo uvažovat, že ty zadní kola viděl, když povoloval na brzdičích ty šroubky na odvzdušnění. Citovat
Mino85 Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 Dobre, takze mam zapchate odvzdusnenie. Kde mam hladat ventil?Na service boxu som nasiel len jeden. Nejaky elektromagneticky ventil, ktory je vedla ECU ale to nebude asi ono. Citovat
Kdo Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Možná to nebude tím uzavíracím ventilem, nevím sice přesně kam vede ta odvzdušňovací hadička, ale na tom bavoru byl ucpaný ten koneček hadičky, co vede pod auto u nádrže. Byl tam takový špunt z bláta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.