Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych poradit. Můj 407 2.0.i r.v. 2005, motor typ 6RFNB reaguje na sešlápnutí plynového pedálu se zpožděním cca 0.5.sekundy a při puštění pedálu ještě 0.5 sekundy přidává. Na studený i teplý motor. Byl jsem v autorizovaném servisu, diagnostika nic neřekla, přehráli nový software a když to nepomohlo, tak řekli, že s tím nic neudělají. Netušíte někdo, co to je?

Odesláno

toto iste robi fabia 1.4 16v co mame doma,tak isto sa sprava ako tebe,so zaciatku je fakt umenie stym jazdit pokial si nezvyknes,na tej fabii je vsetko ok.ale predsa ty mas peugeot cico moze to byt ine.

Odesláno

Kdy ti to začalo dělat? Zkoušel si reakci u jiného 2.0 Hdi? Když jsem si pořídil mé Hdi, tak jsem byl zpočátku zklamaný zpožděnou reakcí motoru na sešlápnutí plynu, hlavně z nízkých otáček kdy ještě netočí turbo. Už jsem si ale zvykl, že auto nejde za plynem tak jako třeba benzín. Určitá prodleva je normální. Schválně jsem to porovnával s jedničkovou octávkou 1.9TD 81kW- protože ta jde za plynem okamžitě. Elektronika nám bohužel zasahuje i do řízení auta.

EDIT: Beru z5, teď jsem si všiml, že píšeš o benzínovém motoru. K tomu se nedokážu vyjádřit.

[upravil dne 8/8/10 Jarda_K]

Odesláno

Asi áleží na tom, s čím to srovnáváš. Tyhle novější auta už mají elektronické řízení klapky, takže její otevření a vše co s tím souvisí řídí elektronika, u starších aut je přidávání plynu realizováno přes lanko, takže nemusíš čekat až to elektronika vyhodnotí. Jednoduše šlápneš a jedeš. :)

Its not a bug, its a feature. ;)

[upravil dne 8/8/10 peugeot09]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...