Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, jetý gumy na 607mu?

To už je to i s tímhle modelem tak špatný?

Že bych už měl přejít na Maserati když kupuju nový, když je potřeba?

Kam ta doba spěje...

Odesláno

tady jde asi o něco jiného,když chceš koně musíš mít na oves, ale jak si přečteš toto vlákno asi pochopíš,že se dotyčnej trochu rozházel příjem při opravách,takže jde pochopit,že chce jenom na tudle zimu něco oblíknout.A až se trochu zmátoří,tak si koupí.

Nevím proč sem tlačíš troujizubec??

Odesláno
Tak ve čtvrtek další návštěva servisu.... :D To jsem zvědav co to zase bude stát.....:grr V plánu je výměna vzpěr kufru, poladit foukající výfuk (opět) , přesně určit bouchání (předek i zadek) a zjistit co s tím + nějaká běžná kontrola... :aut

prosim te,az budes vedet neco o tom bouchani (hlavne predek) dej vedet-uz me to taky se.. a mam tam snad vsechno nove.A na kolik vyjdou ty vzpery?V lete kufr vystreli paradne,ale uz se mu moc nechce.

Odesláno

No já jsem koupil ty vzpěry určené pro spoiler, ty jsou silnější a vyšli obě originál asi na 600kč, ty které by tam správně měli být vychází na 2000kč.... No naposled mi říkali že je tam vůle ve volantové tyči a to bouchá, ale to se mi moc nezdá....

Odesláno

To mi povídej...ale když vidím,že to šoupou i do Subaru,tak mě to docela zajímá :myslim

Jenom nevím kolik vlastně potom jsou investice okolo....nemyslím tím opravy,ale jestli to je prostě tak,že ti to tam šoupnou a ty jezdíš do té doby než se ti něco vy..re.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...