Guest StibTo Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Domanský ????? a do řiti tak u nich si teda brzdy dělat nenechám !! ještě že byly brzdy dělaný před rokem tak mám na nějakou dobu klid Citovat
godzila.01 Odesláno 14. září 2010 Autor Odesláno 14. září 2010 Ty destičky si měnil s kotoučema?? Mají sotva tři milimetry, to nejspíš nebyly origoše.... No kdyby střihli alespon čidlo na destičce, ale je ustříhlej kabel co je na autě na na deskách.... Za pár tisíc je budu muset stejně už vyměnit.... Citovat
shwaara Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Jasně, destičky byly měněný ve stejný den jako kotouče, nebo si to Domanský alespoň naúčtoval... Měla by od toho být faktura, nebyla mezi ostatními? Citovat
shwaara Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Co jsem dohledal, tak bych to mělo být 2.2.2010, kotouče Brembo od Punkace, destičky koupené na místě jejich. Určitě podle VINu nebo staré RZ zjistí, kolik to mělo km, když to měnili Citovat
godzila.01 Odesláno 15. září 2010 Autor Odesláno 15. září 2010 shwaara : No moc toho neodjezdili teda.... :D dzana.m : Vypadá to tak že ne... Citovat
Blizzard Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 nekecej a pojeď vyjíždíme zítra cca v půl 4 Citovat
godzila.01 Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 No když jsem minimálně do sedmy v práci.... Citovat
godzila.01 Odesláno 17. září 2010 Autor Odesláno 17. září 2010 Tak dneska odpoledne mi přivezou auto ze servisu, to sem zvědav co tam všechno udělali a co ta sranda bude stát.... Citovat
godzila.01 Odesláno 17. září 2010 Autor Odesláno 17. září 2010 Tak zatím jsem tam i s materiálem cca za 6.000.... Platit budu až příští týden, kdy se bude dávat ještě nový katík, spojka, něco v řízení, zadní lanovod a pár blbovin.... Zatím mi tam udělali ložiska horního uložení, spodní silentblok motoru, osvětlení přístrojovky, kompletní diagnostiku, měnili vzádu tyčku stabilizátoru, gufero poloosy, nová náplň převodovky a nějaký ptákoviny(kontrola tlumičů a náprav...) No takže se nám cena vyšplhá asi trošku výš, ale nebude to taková kalamita snad.... Citovat
godzila.01 Odesláno 18. září 2010 Autor Odesláno 18. září 2010 No pár věcí tam bylo a pár dalších ještě je no..... Citovat
godzila.01 Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 EURO4 prej.... Ale mám za to že s tím univerzálem za pár šušní už to bude sotva EURO3..... Citovat
John_Ice Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 No to jsi asi na tom stejně jako já...nikdo přesně neví co tam je,protože dle techničáku velkýho a vlastně i německýho je tam EURO3,ale dle výbavy je to EURO4.....ale o tom jsme ti už psal SZ Citovat
godzila.01 Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 JJ, ale to bych nehrotil, nějakej katík tam bude a tomu počítači by to mělo být fuk, alespon doufám... Hlavně at už je to potichu, ve čtvrtek jim to tam odvezu, tak se tam s tím snad nějak poperou a bude to konečně v klidu ... Citovat
John_Ice Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 ,,Kontrolka systému omezování emisí škodlivin,, a ta ti svítí? Citovat
godzila.01 Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 Nesvítí.... ale počítač ty chyby registruje, ale nijak význymně ho to neovlivnuje.... dalo by se s tím v klidu jezdit, spíš mi štve ta hlučnost bez katu.... jinak bych to vůbec neřešil... Citovat
godzila.01 Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 Tak a já se zrovna zvedám a odcházím odvézt autíčko opět k lékaři.... Zítra až si pro něj půjdu budu nejspíš hodně brečet, spočítají mi k tomu totiž i tu minulou opravu a tam se toho dělalo poměrně hodně.... No necháme se překvapit..... Citovat
godzila.01 Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 Tak prý budu brečet už dneska ..... Že to stihnou udělat, sice nevím jak, ale asi jsou šikovní no.... Ano opravy konce neberou..... Horší je že mi něco klepe na zadní nápravě, něco my tam povyměnovaly, ale říkali že tam už nikde žádná vůle není.... Tak to pak jedině vyměnit všecko, jenže to by byla neskutečná paleta, takže zase budu jezdit s boucháním chjo.... No uvidíme co to všechno vyjde, odpoledne sem zadám ceny.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.