godzila.01 Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 Nebo si to myslíš... Nechtěj aby ch se ti s tím projel... Já jsem na tohle lehce úchylnej a sebemenší ranečku a cvaknutí ihned registruju... Citovat
Budhas Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Mám zkušenosti....a nic necítím ani neslyším.... u306ky slyším a cejtím tyčku stabíku... Citovat
pp205 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 sorry za ale kdyz tu byl naposled na olej a kotouce, tak jsem autem jel, vyfuk byl ok a nic nebouchalo ... Citovat
straki007 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 A kdy jedes na diag??? V ABS bude zavada \"kroutici moment motoru\".Vsad se.... EDIT: Ty jo,doufam ze nejsem mimo.Nepsalo se to tady??? [upravil dne 5.9.2010 straki007] Citovat
godzila.01 Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 pp205: To bylo kdy, jestli při výměně oleje tak to nebude tak dlouho ? Tetko je výfuk KO, respektivě jsem to svařil a drží a bude, ale od předu do zadu v tlumičích vesměs nic není... Jinak tyčky, čepy ramen a řízení jsem v pátek vyndal a na kaši, ještě bude v pr*eli určitě horní uložení a nejspíš i to řízení, protože tam furt něco bouchá jak ve 406.... A pokud si s tím jel tak si musel poznat ten utrženej silentblok na motoru, odcházející spojku(chrastí i ložisko a špatně zabírá) , možná i poloosa(při vyžší rychlosti to vybruje) , zadek strašně plave už tak od 120km/hod a pár dalších věcí, je tam toho vícero... budhas: Já právě taky a to mně štve, taky bych rád jen jezdil a nevnímal okolní \"pazvuky\" jako to dělá spousta lidí, ale já si tu jízdu neužiju pokud někde něco slyším, nebo cítím že není v pořádku.... straki007: Na diag jedu snad ve čtvrtek, pokud na mne bude mít kámoš konečně čas... Už čekám skoro týden.... ABS nevím, to svítí málokdy... ESP a ASR svítí většinou, ale taky ne pořád, zdá se mi že svítí nejvíc když je mokro, ale tetko dva dny nepršelo a zatím to nesvítí, tak snad jen čidlo.... Citovat
pp205 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 nejakej patek to je :-) naposled se delala ridicova stahovacka ... o bouchani, nevim spojka sla normalne, zabirala normal, a vyfuk neprdel Citovat
godzila.01 Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 No tak to muselo odejít v poslední době.... Stahovačka funguje vždycky pár dní a pak zase blbne,co ste tam s tím vlastně prováděli ? Po pár dnech se začne sekat a musí se odpojit baterka a pak to zase funguje, co mi říkal eletrikář tak prej asi něco s BSI... Nevím tomu zase nějak extra nerozumím.... Spojka jde jak kdy, zůstává viset ložisko,ale to je rovnou to vyměnit celý.... Vůfuk začal pár dní po tom co jsem to koupil a nakonec byl i ruplej vnitřek katíku... Je tam těch závad nespočet.... Citovat
pp205 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 stahovacka se menila (za doneseny puzzle z ebay nebo odkud) byly tam vybehany ty plasty u 607 klasika. moturek byl ok. jenom jestli ty s tim autem nevyoravas brambory Citovat
ozzy56 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 godzila.01 ;:)máš můj obdiv--koupit takovou lupu a dávat ji do kupy;), ale už jsi tu psal, že vlastně všechna tvá auta byla ,,výhodnou koupí,, Citovat
godzila.01 Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 Jo no... Taky bych chtěl kupovat auto po sobě... Nevím, asi na to nemám zkrátka štěstí no... pokaždý koupím sypek.... Ale už na to nemám pomalu sílu, tohle je poslední auto co dávám dohromady, pak už chci jezdit... pp205 : Mám s tím najeto cca 1000km... I kdybych s tím jezdil jen po poli tak by tam toho tolik nemohlo odejít... Navíc skoro všechno jsem zjistil po týdnu od koupě, tetko už to jen postupně opravuju a nacházím nové a nové problémy... Citovat
brslen Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 tak to jsme dva,ja uz do toho nacpal penez Citovat
godzila.01 Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 Jo já taky .... Za to co sem do toho za ty léta nastrkal bych měl novou 407... A to beze srandy... Citovat
godzila.01 Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 Jo tak to je už docela tragédie.... Mně už to ale docela nebaví, to je pořád něco, když už si člověk myslí že bude jezdit, objeví se zase něco jiného a začíná to znova.... Citovat
Guest servisman Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 co naděláš měl sisi nechat 406 a byl by klídek,já taky lítám okolo 2 aut a někdy nevím co dříve,ted mne čeká STK s feldou tak ji musím trochu polepšit.A to vem že s ní nejezdím Citovat
godzila.01 Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 Se 406 nebyl klid... Tam pořád něco bouchalo ( tetko mi něco bouchá na 607.... ) , zase mi už odešli brzdy a pár věcí už jevilo opotřebení.... Ono si nevybereš je to jednou starý auto a to je furt něco opravovat .... Citovat
godzila.01 Odesláno 8. září 2010 Autor Odesláno 8. září 2010 Hmmm tetko je pár dní sucho a nic to nehlásí, akorát se mi zdá že to ESP spíná občas zbytečně.... Doufám že se dostanu konečně na tu diagnozu, poslední tři dny jsem v práci přes 50sát hodin... Citovat
shwaara Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Diagnostika Ti žádnou chybu ESP nevyhodí, kalibrace volantu je (byla) OK. Říkal jsem Ti, že je to gumama, mám to odzkoušený. Dunlop 225/55/16 i 225/50/17 to dělaly, Pirelli P6000 225/50/17 nikdy. Je to i někde tady popsaný. V autorizáku si s tím nevěděli rady, ze zoufalosti tipovali na náznak odchodu nějakého čidla, ale to je nesmysl, nezhoršovalo se to a na Pirelli to nespínalo předčasně vůbec. Na Dunlopech zase začlo. Ale o tom jsme se bavili.. [upravil dne 8/9/10 shwaara] Citovat
godzila.01 Odesláno 8. září 2010 Autor Odesláno 8. září 2010 To jo, ale není normální že za když prší tak se to rozsvítí jako nefunkční... Citovat
shwaara Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 To normální není a nikdy mi to neudělalo Však Tobě podle příběhu zde taky až donedávna ne. Nicméně já reagoval jen na předčasné spínání v zatáčkách, to jsme řešili. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.