Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo no... Taky fakt... :D Ale začíná mi to unavovat, něco trochu opravím a hnedka zase někde jinde, něco jiného.... :) To jsem zvědav co s tím bude, na diagnostiku má kamarád čas až za deset dní.... :( Kdybych věděl ještě o někom jiném tady kdo by mi to alespon napíchnul, abych věděl na čem jsem.... :(

Odesláno

Jestli chceš,tak já ti to napíchnu vidlema :D

Snad to bude jen na čidlech,buď špatnej kontakt,nebo celý čidlo.

Já teď bojuju s 306kou,zatím to vypadá na cívku.Cena 2900 kurňa.

Odesláno

muze byt chyba jen ve snimaci volantu,taky jsem to mel - kalibrace na dia a zadnej problem,casta zavada,ale to by ti neslo abs byl praskly krouzek,projdi cidla o kol,prostrikni a uvidis,ale vsazim na tu polohu volantu,prace cca 10 minut a koruny za dia me to stalo 500

Odesláno

No jsem na ní objednanej, ale jak jsem psal 10 dní si musím počkat no... : ( Neznám ani nikoho jiného kdo dělá přímo diag na pegoty do značky se mi tady nechce, stačí mi když to tam vidím jak to tam funguje když jedu pro díly....

Odesláno

Jo jedna kasička střídá druhou... :D To začalo už u 306 a přes 406 jsem se dostal na 607.... :D No jestli to do roka někdo dá dohromady to nevím... :D Nemám na to skoro vůbec čas a když ho mám náhodou já, zase není kde dělat, protože dílna je obsazená, nebo kámoš s diag nemá čas.... :(

Odesláno

Tu já bych tam nechtěl... :) Já jsem ho bral hlavně proto že to bylo v základu a říkal jsem si že s tím alespon nebudou elektro problémy.... :D

Jinak dneska sem dělal tu přední nápravu, dal jsem tam nové tyčky a čepy (obojí KO) a podle mně to snad tluče ještě víc, nebo minimálně stejně....:myslim ramena sem měl venku, ale oba silentbloky se zdály být v pořádku a bez vůle a středové uložení stabíku taky.... Takže to vidím na horní uložení tlumičů + bude v háji podle mně řízení(nechápu proč ty francuzí neumí udělat řízení co by vydrželo, ještě že se dá sehnat za pár šušní repas). A jestli to nedělá tohle tak nevím....:( Jinak dneska mi cca 40km zase fungovalo všechno, ale zastavil jsem a vypnul motor a po nastartování už to zase hlásilo chybu, ale tentokrát nesvítilo ABS, je to nějaký dojebaný.... :myslim

Jo ještě sem našel utržený spodní silentblok motoru a začíná trochu prosakovat pravá poloosa(gufero), radši sem to ani nijak moc nekoumal... :D

Odesláno

Ja taky menil vsechny cepy vpredu+ulozeni tlumicu,a stejne to porad triska.Takze uz jen to rizeni a ulozeni stabilizatoru.A jeste mi odskakuje zadek,ale to uz je jine tema.:nevim

Odesláno

brslen: Tak to jsme na tom stejně... :) Mně na předku zbývá ještě udělat to horní uložení, to bude taky v háji, ale nebude to dělat takový rány... To řízení podle mně je na kaši... Ale našel jsem na aukru nějaký repas asi za 5500,- což by docela šlo, tak to vyzjistím a kdyžtak objednám... Zadek mi plave a tak nějak si dělá co chce, na to se ještě musím mrknout,ale tam to bude asi větší peklo, koukal jsem že tam těch silentbloků je kopec.... :aut

Odesláno

Tak já nevím, buď mám mimozemskou 607mu, nebo nevím...nikde mi nic netříská, necvaká, nemlátí, neuskakuje.....prostě podvozkově úplně v rychtiku.... :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...