Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo to mně taky ne ... :) Počkej až si koupím další auto, to bude zase všecko od začátku.... :D S tímhle už mám skoro všecko hotový a zůstává pouze pár věcí.... :) ťuk, ťuk ... :D :D :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak ty blaaaaho, Tvoja legenda sa dostala az k 308-ckarom... Trvalo mi dva dni, kym som si to popro robote precital. Klobuk dole. Priblizne (ale len velmi priblizne) sa viem prevtelit do Tvojich problemov. Mal som obdobne patalie so 406. Akonhle som nieco opravil, ine sa pokazilo. Priblizny interval pokazenia sa bol 1 tyzden. Pokial som jednu vec nevyriesil do tyzdna, ozvala sa dalsia a bolo treba riesit dve veci naraz. Po dvoch tyzdnoch prisla tretia a bolo treba riesit tri veci naraz, atd, atd. Priblizne po 20. tyzdni ma to presalo bavit casovo aj financne a auto slo PREC. Do garaze putovala nova 308 a niekedy mi je az blbo, ze vsetko funguje ako ma. Tak drzim palec pred druhou zimou.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zimu jsem odjezdil ve fábii, takže v klidu ... :D Na začátku zimy mi nějkej dobrák ukopnul zrcátko u řidiče, takže auto bylo nepojízdné, sehnal jsem ho až minulý týden, takže to musím vyměnit, dofouknout kola můžu jezdit, pokud teda brzdy nepřirezli k parkovišti .... :D:D:D

• O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak kýbl konečně zase v provozu ..... :)

Daly se nový brzdy od Atečka, rozhejbali se brzdiče a už to všecko krásně šlape.... Konečně jsem tam dal nový střední a zadní díl výfuku (už se nechal sehnat za rozumný peníze) takže už se s tím dá i celkem rozumně jezdit .) Po první testovací jízdě cca 270km byla průměrná spotřeba 7,6, což na to že jsem jezdil čtvrtku cesty po praze není zlý .... :Dtetko už to zase leze v průměru nahoru, ale to je dáno tím že s tím jezdím kousky sem a tam po městě a to na spotřebu není nic moc ....

Oproti tý fibii s kterou jsem jezdil posledního půl roku je to teda velkej rozdíl, ani si neumíte představit ten šok .... :D:D:D

[upravil dne 3/8/12 15:01 od godzila.01]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si říkal že jsem ještě nic moc nedělal se stahovačkama.... A buch, umřela mi pravá.... :D Okno nešlo nahoru, a já v tom největším vedru a skoro bez nářadí jsem musel rozmontovat okno a vysadit jezdce z vodících lišt, abych mohl okno vytáhnout nahoru, kde jsem to zajistil složeným papírem, protože se lanko namotalo na motůrek a nešlo s tím nic dělat ..... Docela zábava, kdyby se tím oknem dalo pohybovat tak je to otázka cca deseti minut, takhle jsem se s tím docela pral než se mi to povedlo ... :) Největší sranda byla druhý den, kdy jsem si stáhnul okýnko u řidiče a slyším takové křupavé zvuky .... Stahovačka jen tak tak hopsavými pohyby dojela nahoru a od té doby jsem na to radši nešahal .... :D Ale předpokládám že jí moc nechybí a bude taky dead ....

No objednal jsem repasové sady na stahovačky (lanka, kolečko a kovové jezdce) za cca 1600kč / kus, tak se to snad nechá nějak složit a bude to zase chvilku v pohodě ... :)

Neví někdo jestli se dá ten motůrek stahovačky zaměnit za nějaký jiný ? Protože co jsem koukal, tak jsem nikde nenašel motůrek samostatně, ani v originále a ten na pravé straně už jezdil tak nějak jen z povinnosti .... :mrk

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Hoj, mám momentálně ten samý problém, už jsem to měl u tří známých a prý na výměnu... zamotaný... Neporadil bys náhodou, jak to řešit stejně levně jak ty? Mně říkaj za novou stahovačku 5,5tis... Případně díky ... L.

[upravil dne 19/9/12 16:36 od divokejbill]

Odesláno

Tak jsem dostal dobrou nabídku na koupi jinýho vozítka... Je to přesně to co nechci (kombík a v naftě), ale zase za takový peníze že jsem to nemohl odmítnout a auto koupím .... Tudíš bude limuzína na prodej .... :(

Odesláno

Otázka je jak dlouho ta z vrakoviště vydrží. Pan_Vetvicka tu dával parádní návod na opravu stahovaček, já obědnával z e-bay.de opravnou sadu na stahovačku za 1300 i s dopravou - jen pravý přední dveře. Kostky co se lámou budou kovový a snad přežijou víc, než původní plastový.

[upravil dne 28/9/12 16:46 od Charlie 607]

Odesláno
Otázka je jak dlouho ta z vrakoviště vydrží. Pan_Vetvicka tu dával parádní návod na opravu stahovaček, já obědnával z e-bay.de opravnou sadu na stahovačku za 1300 i s dopravou - jen pravý přední dveře. Kostky co se lámou budou kovový a snad přežijou víc, než původní plastový.

[upravil dne 28/9/12 16:46 od Charlie 607]

Hele po pravdě jsou to skoro dva roky od výměny a bez problémů funguje všechno. Ty kostky jsou v klidu fakt doporučuji. Jediný problém co pozoruji ze to že ty gumy na kostkách jsou silnější a dochází k povolování těch šroubů...teď jsem naposled tam přidal rozporovou podložku a vypadá to mnohem líp.

Odesláno

Tak to přeju mnoho úspěchu při prodeji troufnu si tvrdit že sem \"do Clubu\" to asi neprodáš když to tady máš tak pěkně rozmáznuté co tomu autíčku všechno bylo/je :myslim

Leda nějakému nadšenci kterého to bude bavit se v tom imrvére šťourat :) (ale nic ve zlém)

Odesláno

Hele po pravdě jsou to skoro dva roky od výměny a bez problémů funguje všechno. Ty kostky jsou v klidu fakt doporučuji. Jediný problém co pozoruji ze to že ty gumy na kostkách jsou silnější a dochází k povolování těch šroubů...teď jsem naposled tam přidal rozporovou podložku a vypadá to mnohem líp.

To je dobře že to chodí, ty podložky jsi dával kam přesně?

Já už se nemůžu dočkat až zásilka dorazí, a pustím se do výměny, zatím mám okno podložené dřevěnou tyčkou opřenou o spodek dveří - pod tapecem. Okno už samovolně sjíždělo až dolů - ale jen s vytaženým oknem který drželi těsnící gumy jsem udělal dvakrát holandsko na otočku - ale pravda, párkrát jsem musel povytahovat nahoru, vždy kousíček sjelo a dělalo to aerodynamický hluk, teď po podepření tyčkou je klid.

Odesláno
Tak to přeju mnoho úspěchu při prodeji troufnu si tvrdit že sem \"do Clubu\" to asi neprodáš když to tady máš tak pěkně rozmáznuté co tomu autíčku všechno bylo/je :myslim

Leda nějakému nadšenci kterého to bude bavit se v tom imrvére šťourat :) (ale nic ve zlém)

to já za to zase budu chtít tak málo že si myslím že se to prodá poměrně hnedka ... s tím vším co je na tom uděláno a kolik do toho je investováno ...

Víceméně nevím že by tam byly nějaké zásadní problémy (jiné než na každém jiném autě) akorát o nich většinou nikdo nepíše, tak tohle už je zdokumentovaný a ví se co je na tom děláno a i vím co se musí udělat aby to bylo všecko v pohodě... :)

Odesláno

jinak k těm stahovačkám... netřeba objednávat z ebay, to samé koupíte i u nás, bus s plastovými kostkami za 500kš / sada, nebo za 1200-1400 s kovovými / sada .... a máte to doma druhý den :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno
jinak k těm stahovačkám... netřeba objednávat z ebay, to samé koupíte i u nás, bus s plastovými kostkami za 500kš / sada, nebo za 1200-1400 s kovovými / sada .... a máte to doma druhý den :papa

kdes to sehnal? prodavaji i na zadni okna?

odešla mne na lev.zadnim ale ješte nevim co-nebo kostky nebo lanko nebo oboje,mam sundany tapeciring ale přistup tam jako k penizum (horši než vepředu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...