godzila.01 Odesláno 20. prosinec 2012 Autor Odesláno 20. prosinec 2012 Tak škopek zatím ještě nějakej čas zůstane..... Dovychytám alespon ty mouchy co tam jsou až na to budu mít nějakej čas .... Plánoval jsem to tedy trochu jinak, ale některé věci nevyšli jak měli a tam na nic jiného peníze v nejbližších měsících nebudou VOVKA : Myslím že na hyperinzerci jsem našel nějakýho chalana co to prodává ve velkým na spoustu různejch aut .... Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Tak auto prodáno asi před měsícem za 30.000 .... V takovém jakž takž funkčním stavu .... Dnes jsem se dozvěděl že nový majitel už sehnal kupce co mu za to nabídnul 70.000, takže jsem na tom docela prodělal .... Ale upřímně lituju toho člověka co to za 70k koupí a pak do toho dalších několik desítek tisíc nasype .... Možná se tu to auto ještě objeví..... Tak mu k tomu výhodnému nákupu něco povím .... :aut Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Wow takže se Ti povedlo se toho zbavit jo Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Já se jen divím,že jsi do toho tenkráte šel Citovat
godzila.01 Odesláno 5. srpen 2013 Autor Odesláno 5. srpen 2013 No zbavil jsem se toho víceméně dost pod cenou .... ale s tím že vím co jsem prodával a v jakém to bylo stavu ..... ten kamarád komu jsem to prodal opravil akorát to co bije do očí a tetko ho prodává za dvojnásobek ceny .... :blicismajlik chudák člověk co to koupí .... Tak auto pojízdné bylo i nějaký čas ještě určitě bude, ale jsou tam prostě věci co se musí udělat protože dříve či později začnou znatelně ovlivnovat kvalitu jízdy .... servisman : To že jsem do toho šel jsem si ještě nepřestal vyčítat.... na autě jsem provařil 100.000 v nákupní a prodejní ceně a další tak 60.000 jsem do něj nastrkal za opravy, které jsem většinou dělal sám a díly co mám podstatně levněji... takže fakt pecka kšeft .... Už sem se zařekl a nebudu si kupovat žádný dražší auto .... tetko mám megana za 10.000kč a jsem spokojenej, docela to jede, málo to žere a je to i docela pohodlný .... sice je to hnusný, starý a orezlý, ale co by člověk mohl za ty prachy chtít .... Citovat
godzila.01 Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 Tak to koupil nějaký blázen z Mostu nebo tam odněkud zhora za 60.000kč.... Ten kluk co sem mu to prodal se směje ještě tetko jaký udělal báječný obchod .... Ani se mu nedivím, ale takovýmhle způsobem bych to dělat nemohl .... Asi proto budu mít pořád ho*no .... Budu se muset naučit být svině a pak se budu mít dobře .... Docela bych mu přál aby se na tom sypku něco vysypalo a musel s pánem řešit reklamaci skryté vady .... Jinak to tu asi ukončíme, ale určitě bych to nemazal, kdyby se sem někdy přišel podívat nový majitel mého bývalého vozu, tohle vlákno by ho mělo určitě zajímat .... :D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Už jen čekám, až se zaregistruje zde a pročte si tvé téma . Citovat
godzila.01 Odesláno 8. leden 2014 Autor Odesláno 8. leden 2014 Jen tak mimořečí jsem se dozvěděl že tomu chudákovi co si to koupil se po 14-ti dnech rozpadnul katík a přední část výfuku co se neměnila.... Ještě čekám kdy se rozpadne ta kladka na řemenu co tam chrastila poslední dva roky .... Citovat
groovred Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 No stím bych se asi moc nechlubil chudák ten kupujíci... Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Pokud jsem to groovrede dobre pochopil od godzilly to koupil vychcanek co dobre vedel co tomu je a sel s tim do toho ze to proda hned dal Takze chudak ten co si to koupil od toho kteremu to prodal godzilla Citovat
John_Ice Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 godzila.01: je stále nechápu, když se v tom tak trochu vyznáš, že jsi už ty nehodil to auto na hlavu, prodávajícímu (shwaara ), už od začátku se ti to začalo kurvit Citovat
godzila.01 Odesláno 19. březen 2014 Autor Odesláno 19. březen 2014 StibTo : Přesně tak, já to prodal jako auto víceméně v rozkladu za pár korun, on to prodal po pár měsících za dvojnásobek jako auto v pohodě ... John_Ice : Já takovej nejsem, koupil jsem si to, koupil, takže můj problém... Moje kravina že sem to kupoval... Mě to stálo víc jak 130.000... Nechci tím nikoho obtěžovat, kdybych nebyl blbej, tak bych to nekoupil... Tudíž dle hesla \"za blbost se platí\" sem platil a poučil jsem se pro příště ... Tet už si auto dražší 10.000kč kupovat nehodlám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.