ron Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Ahojte, vedel by mi niekto poradit-deje sa mi s pravym kolesom nasledovna zahada-ked idem cca 90 km/h a rychlejsie, tak obcas(nie vzdy-ale co som si vsimol tak vacsinou v stupani) ked otocim volant dolava, tak sa mi z oblasti praveho kolesa ozyva ako keby\"cvrlikanie\" ktore prestane, ked vyrovnam volant. nedeje sa to vzdy pri vyssieuvedenych podmienkach, len obcas. pri natoceni volantu doprava sa nic nedeje. najprv som myslel ci to nemoze byt sposobene nejakym vzduchovym prudom smerujucim na elektron, ale deje sa mi to aj teraz ked som prehodil kolesa s plechmi. hotove akty X. dakujem vopred za rady/tipy. Citovat
olda Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Máš načatej kloub poloosy,když ho vyměníč,bude po cvrlikání Citovat
Jardaned Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 bych to viděl na ten homokinet.kloub.Lepší ho vymněnit,to se bude jen zhoršovat. Citovat
Stefan Odesláno 13. listopad 2004 Odesláno 13. listopad 2004 ja se přidam taky s dotazem na miste ale taky pri jizde pri toceni volantem mi jde od praveho predniho kola hrozny vrzani ale neco nechutnyho mel sem zato ze jde o lozisko horniho ulozeni tlumice nechal sem u Vasendy vymenit ale auto si vesele vrze dal pokud nekdo vite co stim poradte dik Citovat
ron Odesláno 13. listopad 2004 Autor Odesláno 13. listopad 2004 obe poloosy menene minuly tyzden. nejaky iny tip? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.