Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, vedel by mi niekto poradit-deje sa mi s pravym kolesom nasledovna zahada-ked idem cca 90 km/h a rychlejsie, tak obcas(nie vzdy-ale co som si vsimol tak vacsinou v stupani) ked otocim volant dolava, tak sa mi z oblasti praveho kolesa ozyva ako keby\"cvrlikanie\" ktore prestane, ked vyrovnam volant. nedeje sa to vzdy pri vyssieuvedenych podmienkach, len obcas. pri natoceni volantu doprava sa nic nedeje. najprv som myslel ci to nemoze byt sposobene nejakym vzduchovym prudom smerujucim na elektron, ale deje sa mi to aj teraz ked som prehodil kolesa s plechmi. hotove akty X. dakujem vopred za rady/tipy.

Odesláno

ja se přidam taky s dotazem na miste ale taky pri jizde pri toceni volantem mi jde od praveho predniho kola hrozny vrzani ale neco nechutnyho mel sem zato ze jde o lozisko horniho ulozeni tlumice nechal sem u Vasendy vymenit ale auto si vesele vrze dal pokud nekdo vite co stim poradte dik :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...