cobraxxx406 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Ahoj. Tak další problém s mojí 406... jede dobře startuje taky super, ale při volnoběhu jde normálně a třeba po 15ti vteřinách to zakolísá a začne houpat motor... po pár vteřinách opět OK. co to může dělat? DRV nový. Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Tohle by me taky zajimalo.... Dela mi to totiz take. Jen doplnim, v mem pripade to dela jen se studenym motorem.....kdyz je motor zahraty otacky kolisaji jen minimalne... Citovat
limar Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Původně zaslal: cobraxxx406 Ahoj. Tak další problém s mojí 406... jede dobře startuje taky super, ale při volnoběhu jde normálně a třeba po 15ti vteřinách to zakolísá a začne houpat motor... po pár vteřinách opět OK. co to může dělat? DRV nový. prečítaj si toto vlákno: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=59557 predpokladám, že máš hdi, keď píšeš že máš nový drv. Citovat
cobraxxx406 Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 Původně zaslal: limar Původně zaslal: cobraxxx406 Ahoj. Tak další problém s mojí 406... jede dobře startuje taky super, ale při volnoběhu jde normálně a třeba po 15ti vteřinách to zakolísá a začne houpat motor... po pár vteřinách opět OK. co to může dělat? DRV nový. prečítaj si toto vlákno: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=59557 predpokladám, že máš hdi, keď píšeš že máš nový drv. Mám HDI 80Kw a dělá to jak studenej tak zahřátej..... někdy jsou vybrace menší a jindy zas razantní... mohlo by to bejt vysokotlaké čerpadlo? to mám náhradní_? Citovat
limar Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Či je to vysokotlaké čerpadlo ti povedať neviem. Ja som to mal tri krát na dia a nič nezistili. Plašil ma vstrekmi a čerpadlom, ale to by potom špatne štartovalo. Pátram po tom už skoro rok, vymenil som drv - zbytočne. Mne to nerobí stále, iba keď je to studené. Zistil som, že ho dokážem rozkolísať hocičím, čo zapnem v aute - svetlá, ventilátor, okno, atď. Takže idem po elektrike. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.