Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Tak další problém s mojí 406... jede dobře startuje taky super, ale při volnoběhu jde normálně a třeba po 15ti vteřinách to zakolísá a začne houpat motor... po pár vteřinách opět OK. co to může dělat? DRV nový.

Odesláno

Tohle by me taky zajimalo.... Dela mi to totiz take. Jen doplnim, v mem pripade to dela jen se studenym motorem.....kdyz je motor zahraty otacky kolisaji jen minimalne...

Odesláno
Původně zaslal: cobraxxx406

Ahoj. Tak další problém s mojí 406... jede dobře startuje taky super, ale při volnoběhu jde normálně a třeba po 15ti vteřinách to zakolísá a začne houpat motor... po pár vteřinách opět OK. co to může dělat? DRV nový.

prečítaj si toto vlákno: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=59557

predpokladám, že máš hdi, keď píšeš že máš nový drv.

Odesláno
Původně zaslal: limar

Původně zaslal: cobraxxx406

prečítaj si toto vlákno: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=59557

predpokladám, že máš hdi, keď píšeš že máš nový drv.

Mám HDI 80Kw a dělá to jak studenej tak zahřátej..... někdy jsou vybrace menší a jindy zas razantní... mohlo by to bejt vysokotlaké čerpadlo? to mám náhradní_?

Odesláno

Či je to vysokotlaké čerpadlo ti povedať neviem. Ja som to mal tri krát na dia a nič nezistili. Plašil ma vstrekmi a čerpadlom, ale to by potom špatne štartovalo.

Pátram po tom už skoro rok, vymenil som drv - zbytočne. Mne to nerobí stále, iba keď je to studené.

Zistil som, že ho dokážem rozkolísať hocičím, čo zapnem v aute - svetlá, ventilátor, okno, atď.

Takže idem po elektrike.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...