Mr.DAT Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 teď jsem sehnal od známého do zadních oken ve dveřích 307 originální síťky proti světlu a ještě bych chtěl do zadního okna v kufru ... nevíte kde sehnat??? Citovat
Existujuci Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Ja mam bocne aj zadnu roletku original z Peugeotu kupene. [upravil dne 8/8/10 Existujuci] Citovat
Existujuci Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Bocne [upravil dne 8/8/10 Existujuci] Citovat
Mr.DAT Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 Jojo to jsou přesně ony... Právě že scháním originální síťku do zadního okna... Citovat
Mr.DAT Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 Právě že ještě scháním do zadního okna za rozumnou cenu. Citovat
Mr.DAT Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 Klidně i neoriginální hlavně aby pasoval do celého okna.. A nevíte jak to funguje stím když dáte rozmrazení zadního okna aby ta síťka nechytla?? Citovat
georgegg Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 tak toho chycení bych se nebál, když to vydržej folie tak tohle by mělo taky Citovat
Existujuci Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Zadnu mam namontovanu na plate a hore drzi na plaste,ale origo su tam take hačiky. [upravil dne 10/8/10 Existujuci] Citovat
Existujuci Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: Existujuci Zadnu mam namontovanu na plate a hore drzi na plaste,ale origo su tam take hačiky.Mne sa nepacili tak som to pripevnil napevno. Inak by vznikla medzera medzi roletkou a vrchnou castou skla. Vecer tu hodim foto. Inak ked otvaram kufor tak sa roletka navinie alebo vysunie sama podla potreby. Mam ju tam viac ako 2 roky a v pohode. Citovat
Mr.DAT Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: Existujuci Zadnu mam namontovanu na plate a hore drzi na plaste,ale origo su tam take hačiky.Mne sa nepacili tak som to pripevnil napevno. Inak by vznikla medzera medzi roletkou a vrchnou castou skla. Vecer tu hodim foto. Inak ked otvaram kufor tak sa roletka navinie alebo vysunie sama podla potreby. Mam ju tam viac ako 2 roky a v pohode. Právě že originál ti vychází do celého okna a uchytneš to za gumu co je kolem dveří... Citovat
Existujuci Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Myslis tuto? Mne ju ponukal v Peugeote za 65euro a ona zakryva este menej ako ta moja.Pritom moja stala 7 euro a to je rozdiel jak svina. [upravil dne 12/8/10 Existujuci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.