Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

teď jsem sehnal od známého do zadních oken ve dveřích 307 originální síťky proti světlu a ještě bych chtěl do zadního okna v kufru ... nevíte kde sehnat???

Odesláno

Klidně i neoriginální hlavně aby pasoval do celého okna..

A nevíte jak to funguje stím když dáte rozmrazení zadního okna aby ta síťka nechytla??

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Zadnu mam namontovanu na plate a hore drzi na plaste,ale origo su tam take hačiky.Mne sa nepacili tak som to pripevnil napevno. Inak by vznikla medzera medzi roletkou a vrchnou castou skla. Vecer tu hodim foto. Inak ked otvaram kufor tak sa roletka navinie alebo vysunie sama podla potreby. Mam ju tam viac ako 2 roky a v pohode.

Odesláno

Zadnu mam namontovanu na plate a hore drzi na plaste,ale origo su tam take hačiky.Mne sa nepacili tak som to pripevnil napevno. Inak by vznikla medzera medzi roletkou a vrchnou castou skla. Vecer tu hodim foto. Inak ked otvaram kufor tak sa roletka navinie alebo vysunie sama podla potreby. Mam ju tam viac ako 2 roky a v pohode.

Právě že originál ti vychází do celého okna a uchytneš to za gumu co je kolem dveří...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...