Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pre tych co sa zamyslaju nad neustale zmensujucou sa hrubkov ich kotucov a platniciek tu mam priklad z praxe aby vedli co mozu cakat po financnej stranke ak sa do toho pustia:

konkretny priklad pre 607, 2,2HDi, stary typ, diely v tomto pripade ATE (TRW je lacnejsie ale... subjektivne sa mi zda lepsie ATE)

predna naprava:

2 x kotuce 135E + platnicky 65E

zadna naprava:

2 x kotuce 90E + platnicky 48E

komplet praca pre vsetky 4 kolesa cca 25e

Odesláno

Tiez som kupoval nedavno platnicky, slo o platnicky na zadne kotuce a stali nejak 28 eur ci kolko, uz si to nepamatam. A ze by tam bol nejaky rozdiel od predchadzajucich Bosch, tak to veru nie, vobec necitim rozdiel pri brzdeni.

• O 2 týdny později...
Odesláno

taky budu menit destičky na předku a taky nevim jakou značku koupit - aby nebyli tvrde (zničim kotouče) ani mekke (černe rafky),asi ATE nebo LUKAS:myslim

Odesláno

Mno Roadhousy se vyrábí ve stejný fabrice kde Remsa , takže špatný to nebude... :) Ale zase že bych si to mermomocí cpal na 607 to asi ne, tam bych si dal určitě ATE nebo zimmermann :) Na 406 jsem měl Remsy a vlastně i na 405,306,309.... S těma jsem byl vždycky spokojen.... :aut

Odesláno

Než mě to nabourali tak jsem tohlu opravu prováděl. 2.2 HDi 2005

Kotouče předek a zadek + desky + práce za 10 tácků a přišlo mě to celekm v pohodě :) musí se to brát že to neměníte každej rok.

Odesláno

co jsem pocital tak komplet ATE na 2.2hdi obe napravy bez slev 7600kc , svagroj tam nasazeli jeste o dost levnejsi desky od feroda - cena na nettu za komplet cca 5800,- a platil taky deset tacu a taky byl spokojenej... :roker

proste v cz servisech se neplati ceny ND+prace ale jeste cosi navic... ,jsou treba ale vyjimky

nemenil to nekdo na 607me 2.2hdi v autorizaku ? ,popripadne za kolik ?

[upravil dne 30.8.10 pagot]

• O 2 týdny později...
Odesláno

No já sem si to tetko spočítal v ATE a podle maloobchodního ceníku vychází ta levnější varianta na 9840kč s menšíma kotoučema.... S těma ferodama asi o 1000kč mín, ale stejně mi nepřijde že by to na netu bylo k sehnání za necelejch 6000.... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...