RayBan Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Peugeot 607 jsou stále nádherné a pohodlné vozy, ale na ceně ztrácí mnohem rychleji než německá konkurence. Vyjímkou nejsou zánovní auta v plné výbavě za zlomek původní ceny. Z nostalgie jsem mrknul na 607 a našel jsem pěkný kousek po prvním majiteli, 155 KW, r.v. 2007, motor 3.0 V6, 6st. automat, kůže, navi, xenony, 10x airbag, ... prostě plná výbava, před 3 lety za cca 1,3mil a nyní za 349.000 Kč. odkaz Nicméně už půl roku tam je prakticky stejná 607 za 298.000 Kč a nikdo ji stále nekoupil. Za kolik tipujete, že se tahle 607 naklonec prodá, respektive zmizí z nabídky ? RayBan P.S: můj tip 260.000 Kč Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Moc krásná......miluji béžovou kůži...:super:super Citovat
pp205 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Původně zaslal: Přema Moc krásná......miluji béžovou kůži...:super:super :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
godzila.01 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Mno s tou barevnou kombinací co je v tom interieru se ani nedivím že to tam pořád je.... To je strašnej humus.... Podle mně to možná nějakej blázen za 240.000,- koupí... Ale je to fakt hnus.... Citovat
Budhas Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Podle mě je tam toho hodně nešťastnýho...světlej interiér - třílitr - atd. Akorát nechápu, na co si to původní majitel kupoval, když na tom najel za tři roky 40 000 km.... Citovat
Blizzard Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 takováhle 607 by se mi líbila moc (právě ta kombinace černá/světlá) - akurát ten interiér bych sjednotil buď do světlé jako středová konzole, nebo do dřeva jako zbytek... bohužel ale je mimo moje možnosti Citovat
jofo Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Preco myslite ze bledy interier sa tazko predava? Ja mam tiez bledy a teraz by som uz asikaj tmavy nechcel. Ked sadnem do tmaveho interieru tak sa citim ako v truhle. Tmavo vsade. No proste som si zvykol. Citovat
shwaara Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Světlý interiér je pecka. Ale nevím, jak chceš zjistit, zda ji za poslední cenu někdo koupil, nebo se majitel rozhodl si ji raději nechat. Na garaz.autorevue.cz se taky prodávala 2000 607 2.2HDI v super stavu a nad 110 ji nikdo nechtěl, tak si ji majitel nechal. Jinak BB mi moc seriózní nepřijdou, náhodou jsem mrknul na pár jejich aut (pár měsíců zpět) a moc dobrý dojem na mě nezanechali. Takže auto může mít klidně i nějakou tu masařku. Jinak tipuju, že za 270 bude pryč. Citovat
RayBan Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 to shwaara: Průběžně mrknu a zrhruba uvidím za kolik to zmizelo, bazar si to nenechá - je to výkup z aukce. V čem byl problém u těch aut BB ? RayBan Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Původně zaslal: pp205 Původně zaslal: Přema Moc krásná......miluji béžovou kůži...:super:super :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Lehni huso bláznivá.......přesně tohle sem od tebe čekal..... Citovat
paul jane Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Tahle barevna kombinace je super at si rikaj co chtej jen skoda toho automa tu za me Citovat
Y2K Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 do tohto auta automat ziadny problem kombinacia farieb tiez pekna, az na to drevo s tou bledou kozou je to u mna ako s automatom alebo dieslom, nie do kazdeho auta sa to hodi, ale tam kde to pasne nemam nic proti, prave naopak PS: 100 ludi 100 chuti, tak neodsudzujme druhych za to ze sa nam nepaci to co im a naopak [upravil dne 6.8.2010 Y2K] Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Pánové....o Audi A8 4,2 TDI taky řeknete že je hnus když má béžový interiér,lišty z šedého carbonu a další lišty ve dřeve ??? a je to víc přeplácané jak v této 607...??? [upravil dne 6-8-10 Přema] Citovat
peugeot09 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 RayBan: To je ten úplně samej interiér jako v Renault Avantime. Je to naprostá nádhera, hotová pohádka v tom sedět. Je to tak krásně sametově jemný a příjemný na dotek. Zbožňuju béžovou kůži. [upravil dne 6/8/10 peugeot09] Citovat
Y2K Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 tiez sa mi tam to drevo nepaci...inak pohoda... keby bolo aspon ja neviem cierne to akoze drevo Citovat
funthomas Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 ...ja osobne tiez uprednostnujem svetly interier, bezova koza posobi luxusne a utulne, proti kombinacii s drevom tiez nemam vyhrady, ale fakt je, ze kolko ludi tolko chuti, mne sa to paci a velmi! fakty z praxe: - cierna koza - menej chulostiva na necistoty (resp. nie su tak viditelne) ale cim je starsia tym posobi horsie (presedene, popraskane atd.) - svetla koza - narocnejsia na udrzbu, ak sa jej nevenuje pozornost tak moze nadobudnut casom zaneseny vzhlad, ale zub casu je k nej milostivy a vysedena sedacka pod 10 rokoch posobi vedla ciernej kolegyne ako nova ...ak teda niekto kupuje jazdene auto a chce kozu tak IMHO je to lepsi vyber (samozrejme nie ak bol predchadzajuci majitel prasa ) Citovat
godzila.01 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Lepší auto bez kůže , lepší na údržbu i se v tom líp sedí.... Citovat
Přema Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Odkdy je látka lepší na udržbu?????? To slyším poprvé... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.