Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tipovací soutěž - za kolik se prodá 607 V6, r.v. 2007 ?

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 607 jsou stále nádherné a pohodlné vozy, ale na ceně ztrácí mnohem rychleji než německá konkurence.

Vyjímkou nejsou zánovní auta v plné výbavě za zlomek původní ceny.

Z nostalgie jsem mrknul na 607 a našel jsem pěkný kousek po prvním majiteli, 155 KW, r.v. 2007, motor 3.0 V6,

6st. automat, kůže, navi, xenony, 10x airbag, ... prostě plná výbava, před 3 lety za cca 1,3mil a nyní za 349.000 Kč.

odkaz

Nicméně už půl roku tam je prakticky stejná 607 za 298.000 Kč a nikdo ji stále nekoupil. Za kolik tipujete, že se tahle 607

naklonec prodá, respektive zmizí z nabídky ?

RayBan

P.S: můj tip 260.000 Kč

607d.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Moc krásná......miluji béžovou kůži...:super:super:super

:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik
Odesláno

Mno s tou barevnou kombinací co je v tom interieru se ani nedivím že to tam pořád je.... :D To je strašnej humus.... :D Podle mně to možná nějakej blázen za 240.000,- koupí... Ale je to fakt hnus.... :blicismajlik

Odesláno

Podle mě je tam toho hodně nešťastnýho...světlej interiér - třílitr - atd. Akorát nechápu, na co si to původní majitel kupoval, když na tom najel za tři roky 40 000 km....:myslim

Odesláno

takováhle 607 by se mi líbila moc (právě ta kombinace černá/světlá) - akurát ten interiér bych sjednotil buď do světlé jako středová konzole, nebo do dřeva jako zbytek...

bohužel ale je mimo moje možnosti :)

Odesláno

Preco myslite ze bledy interier sa tazko predava?

Ja mam tiez bledy a teraz by som uz asikaj tmavy nechcel. Ked sadnem do tmaveho interieru tak sa citim ako v truhle. Tmavo vsade. No proste som si zvykol.:D

Odesláno

Světlý interiér je pecka. Ale nevím, jak chceš zjistit, zda ji za poslední cenu někdo koupil, nebo se majitel rozhodl si ji raději nechat. Na garaz.autorevue.cz se taky prodávala 2000 607 2.2HDI v super stavu a nad 110 ji nikdo nechtěl, tak si ji majitel nechal.

Jinak BB mi moc seriózní nepřijdou, náhodou jsem mrknul na pár jejich aut (pár měsíců zpět) a moc dobrý dojem na mě nezanechali. Takže auto může mít klidně i nějakou tu masařku. Jinak tipuju, že za 270 bude pryč.

Odesláno

to shwaara: Průběžně mrknu a zrhruba uvidím za kolik to zmizelo, bazar si to nenechá - je to výkup z aukce.

V čem byl problém u těch aut BB ?

RayBan

Odesláno
Původně zaslal: pp205

Původně zaslal: Přema

Moc krásná......miluji béžovou kůži...:super:super:super

:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Lehni huso bláznivá.......přesně tohle sem od tebe čekal.....:bacha:D

Odesláno

do tohto auta automat ziadny problem :super

kombinacia farieb tiez pekna, az na to drevo :blicismajlik

s tou bledou kozou je to u mna ako s automatom alebo dieslom, nie do kazdeho auta sa to hodi, ale tam kde to pasne nemam nic proti, prave naopak :super

PS: 100 ludi 100 chuti, tak neodsudzujme druhych za to ze sa nam nepaci to co im a naopak ;)

[upravil dne 6.8.2010 Y2K]

Odesláno

Pánové....o Audi A8 4,2 TDI taky řeknete že je hnus když má béžový interiér,lišty z šedého carbonu a další lišty ve dřeve ??? a je to víc přeplácané jak v této 607...???

[upravil dne 6-8-10 Přema]

Odesláno

RayBan: To je ten úplně samej interiér jako v Renault Avantime. Je to naprostá nádhera, hotová pohádka v tom sedět. Je to tak krásně sametově jemný a příjemný na dotek. Zbožňuju béžovou kůži. :cool:

[upravil dne 6/8/10 peugeot09]

Odesláno

...ja osobne tiez uprednostnujem svetly interier, bezova koza posobi luxusne a utulne, proti kombinacii s drevom tiez nemam vyhrady, ale fakt je, ze kolko ludi tolko chuti, mne sa to paci a velmi!

fakty z praxe:

- cierna koza - menej chulostiva na necistoty (resp. nie su tak viditelne) ale cim je starsia tym posobi horsie (presedene, popraskane atd.)

- svetla koza - narocnejsia na udrzbu, ak sa jej nevenuje pozornost tak moze nadobudnut casom zaneseny vzhlad, ale zub casu je k nej milostivy a vysedena sedacka pod 10 rokoch posobi vedla ciernej kolegyne ako nova

...ak teda niekto kupuje jazdene auto a chce kozu tak IMHO je to lepsi vyber (samozrejme nie ak bol predchadzajuci majitel prasa :papa )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...