Tosho27 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Cawte ludkovia. Chcel by som sa opytat na uchytenie predneho podblatnika. na pravej strane podblatnik mam ale na lavo nie. objednal som novy ale ziadne uchyty ani srovby k nemu neboli. pozeral som na tu pravu stranu a boli tam akesi umele koliky alebo co to je a tiez je v podblatniku diera ktora je zaslepena gumou ktora mi tiez chyba. neviete mi poradit kde by som tieto uchyty a gumenu zaslepku zohnal? a este by som sa chcel spytat na uchytenie Spodneho krytu motota fotka poteší. sorry za new vlakno ale s hladanim mi to zjavne nejde Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Vše seženeš v Peugeotu a nestojí to svět. Podle obrázků ze serviceboxu si můžeš i spočítat kolik ti čeho chybí a jít do Peugeotu na jistotu. Citovat
Tosho27 Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 zaregistroval som sa na http://www.citroenpeugeot.info/sk/content/peugeot-service-box ale nikam sa otial neviem dostat. mozes mi s tym pomoct? Citovat
HonzaZ Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Zkus to tady http://public.servicebox.peugeot.com Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Použij tu adresu jak napsal HonzaZ nebo mi dej VIN a já ti sem obrázky i s cenou hodím. Sice to bude v korunách ale aspoň něco. Citovat
Tosho27 Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 dikes chlapci ponachadzal som co bolo treba teraz si to mam poodpisovat a ist s tym do peugeotu? Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Původně zaslal: Tosho27 teraz si to mam poodpisovat a ist s tym do peugeotu? Hej. Opiš si ty 6-ti místné kódy a počty a hurá do Peugeotu. Citovat
Tosho27 Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 Peugeot mam 40 KM tak tam skusim zavolat ci to maju a ak nie nech to objednaju a pridem si po hotove. Dakujem vam za rady Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 ja som to riesil co sa tyka podblatnikov a krytu spodku motora - znamy chodi do polska a tam mi to zohnal za par korun , nie je to origo , ale pasuje a svoj ucel to splňa... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.