kattas Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 akorat me sere to,ze ten raceland je jen na 16v, ja mam 8v,91 rok...jedine co mam,je sportovni vacka a sportovni podvozek...ale vse v zakladu,tak jak to fabrika poslala z toho jejich krasneho pasu na ten jeste krasnejsi a rovny nas asfalt... Citovat
Jeny Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 kattas: ta poslední kujonova fotka je 8v;) a docela mě zajímají úhly tý tvojí vačky [upravil dne 5/8/10 Jeny] Citovat
mattoni1425 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 od kdy je v ČR rovný krásný asfalt? přijeď se podívat k nám do mostu a uvidíš mám podvozek kterej můžu mít -65mm a mám -35 protože pak se stím tadyjezdit nedá... jiank tam mám ten filtr co sem tady posílal ten návod na instalaci a pak spíš vzhled než výkon. Citovat
kattas Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 tak ten asfal byla ironie,ptz mi tu na zlinsku mame tankodrom jak hajzl...a k te vacce,tak tu mam v zakladu,proste tak jak je...ale jake ma uhly ti ted nereknu,ptz rikam,frantici nake nastavali,a to pred 20 lety skoro a tak to je...kazdopadne napis si do googlu 1.4 xsi a k tomu 69kw a k tomu 91 rok a hned budes vedet.... Citovat
mattoni1425 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 jj já si to dovedu představit...znám ten motor. mohl jsem jeden takový mít, když mi podala ojnice ruku skrz blok tak jsem sháněl ale jelikož bych to nezlegalizoval tak z toho sešlo... Citovat
kattas Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 nevadi...treba te nekdy svezu...ale muzu rict z vlastni zkusensti ze jak je auto nalozene,staci spolujzdec,tak to jede hovno...jak su zvykly ze v zatacce pridas plyn a kdyz ti to zacne ujizdet,tak pridas este vic,tak se spolujedcem tak polovina vykonu...proste jak nejdedu sam nadoraz,tak hovno no... Citovat
mattoni1425 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 jo to znám jezdím tady u nás každý víkend na chatu asi 6 km cesta klikatá stoupání a když jedu naplno tak to ještě nějak jde ale když jedu s přítelkyní a to musím ještě k tomu na půl plynu, nemá ráda zvuk filtru tak kdybych to tlačil tak to snad pojede líp. Citovat
lordlacik Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Keď môžem odporučiť, ja nasávanie vzduchu som mal športové a robilo to len a len šarapatu. 1. veľmi hlučné, 2. prehrievanie motora! (rozsvecovala sa mi kontrolka teploty) Vymenil som za normálne ako má byť a je to ok. Ja nemám akurát podľa tvojho obrázku nasávanie teplého vzduchu od výfuku. Citovat
ygnor206 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Tak tohle sání taky mám ale teď se válí v garáži,kromě zvuku a estetickýho vzhledu to nedělá nic:bojim jsou to celkem vyhozený prachy který bych raději narval do sání jako takového viz obrázek tam už můžeme s nějakým koníčkem počítat ale raceland náporový sání nene to už mám zasebou:D Citovat
ygnor206 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Toto sání z obrázku je teprve ve výstavbě ještě ho nemám ale mít budu:) a měl jsem to na 206 protože na 106ku která nemá ani litr obsah to nemá cenu to je jen mazlíček:D nicméně motory jsou téměř shodný Citovat
jadek Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Tak tojo, já si rikal ze to bude spis na 206ce... no od toho naporovyho sání nemuzes nic cekat no, ale u GTicka to neco hodí... +já si ho chci sehnat jen kvuli zvuku Citovat
ygnor206 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Vím že je to trochu ot. tady ale mám v úmyslu vybrousit sací i výfukové kanály v hlavě aby lícovaly přesně s potrubím,postavit to sání z obrázku a vyrobit kompletní sací potrubí od filtru ke klapce s proměnlivou délkou stejně jako je to u modelu 206RC a k tomu všemu pořádnej vejfuk:D je to jízda na delší dobu ale v létě by už mohlo být dost z toho hotovo a to mě čeká ještě celolak u 106tičky a kní novej komplet nerezovej vejfuk kompletně předělaný sání aby to taky trochu jelo:D zatím sem z toho vymačkal po rovině 170km/h tachometrových ale čekal jsem každou chvilku kdy mě opustí motor a budu ho hledat v poli:D Citovat
jadek Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Tak to ti to docela letí, mně se to zastaví taky na těch 170ti, ale je pravda, dálnici jsem nezkoušel... Citovat
kujon106 Odesláno 4. leden 2011 Autor Odesláno 4. leden 2011 Já se nechci hádat, nevim jak na ostatních motorech ve 106, ale s 16V je to Raceland oprandu znát. Jezdil sem v gti se standardním airboxem a vložkou, se standardním airboxem a K&N vložkou a taky s tímto raceland kitem, přičemž poslední možnost je zvukově lepší, auto není \"přidušený\", jde lépe za plynem a lépe táhne. Můžete mi to věřit nebo ne, ale je to tak Graf na první stránce to navíc potvrzuje. Citovat
ygnor206 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Nevyvracím ti to jen jsem popisoval osobní poznatky:) pokud by byl zájem tak ho klidně prodám,je to sice z 206tky ale je to skoro stejný,jsou na tom malinký změny který se dají snadno uvést do původního stavu v případě zájmu vše vysvětlím a pro představu: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.