godzila.01 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Ahoj takže další můj dotaz směřuje ke klíčku.... Zdá se mi že jeho účinnost je poněkud mizerná,někdy funguje normálně na cca 10m od auta a někdy ani když u auta stojím a mačkám jako ko*ot tak nic... nakonec se to zamkne,nebo odemkne,ale zajímalo by mne jak to jde vám a jestli to nemůže dělat jen slabá baterie... ? Rozebíral už někdo ten klíček a ví někdo co tam vlastně za baterku patří ? Díky Citovat
Budhas Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Já to mám jak kdy,pripada mi to,jako by se to ridilo podle pocasi. Rozebrany jsem to mel,je to jednoduchy,rozebira se to u ty dirky na krouzek,kdyz \"vystrelis\" klic,tak je tam takova dirka na sroubovak,tak tam se to rozpaci. Baterii tam mam Panasonic CR 2025 3V Citovat
dzana.m Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 to mi delá nekdy taky a nepřišel jsem nato baterka je tam taková velká me když to nekdy delá tak skusím kliček pomačkat a de to jinak nevym Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Aha super.... Dneska ráno zrovna pršelo a nechtělo se tomu jako vůbec,odpoledne to zase šlo normálně.... Ale třeba když je auto zamknuté a zmáčknu zavírání tak to začne blikat i na větší dálku než na kolik to auto odemkne.... Docela mi to štve,aby u takového auta člověk šaškoval s klíčem a nemohl se dostat dovnitř.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Vyměnit baterku. a jaká tam je, to snad boha jeho poznáš až to otevřeš Citovat
Tomin0007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 taky mi připadne, že se to řídí počasím .... když je pěkně, tak odemknu i na 20 metrů, ale když prší, nebo je zima, tak odemykám tak na 5 a míň......ale to je asi náš subjektivní pocit Citovat
dzana.m Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 ja nekdy otvýrám kufrem to se otevře celé auto a funguje pořád za každýho počasí Citovat
Tomin0007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 pravda....tak to je asi jediný tlačítko, který není závislý na počasí Citovat
Budhas Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 To je fakt,ale kdo má pořád zavírat ten kufr,když do něho nepotřebuju Subjektivní pocit to možná je,ale už ho máme dva,takže na tom asi něcobude. Typ baterky už jsem psal v příspěvku nahoře Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Jo kufr vesměs taky funguje... Ale tak jako štve mi to,u 406 to funguje na 30 i víc metrů bez problému,taky když se to odemkne než dolezu k autu tak jsem rád... Zkusím to rozebrat a vyměnit baterku,snad se to zlepší no... Nemůže to dělat třeba přijímač ? Zdá se mi že anténa v autě má slabý příjem,nevím teda jestli je to spojený dohromady s dálkovým,ale to je další věc co mi štve... Citovat
jofo Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Skontrolujte este aj tie mikrospinace, ci nie su moc premackane. Zo skusenosti este robi psie kusi aj prach a necistota na doske. Skuste to poriadne vycistit liehom. Dalej to zvyknu robit aj kontakty na baterii, a dosadacich ploch tej baterie. Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 No klíček jsem právě \"rozlousknul\" a vevnitř není ani smítko prachu.... Takže tím to určitě nebude,ještě zkusím zítra vyměnit baterku,ale asi bych to viděl problém někde v příjmu.... Mám od toho klíče dva a jeden je už řádně ošoupán a oba otvírají +- stejně.... Citovat
godzila.01 Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 Hmmm takže nový baterka je v klíčku a je to úplně stejný.... Tudíš to bude někde v přijímači... Ach jo:( Už se v tom někdy někdo hrabal ? Docela bych chtěl aby to fungovalo trochu tak jak má..... Citovat
toptop Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 chlapi to může být i slabá sekundární baterie ta co je v kufru Citovat
godzila.01 Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 toptop : Jo tak tu já v autě nemám.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.