Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj takže další můj dotaz směřuje ke klíčku.... Zdá se mi že jeho účinnost je poněkud mizerná,někdy funguje normálně na cca 10m od auta a někdy ani když u auta stojím a mačkám jako ko*ot tak nic... nakonec se to zamkne,nebo odemkne,ale zajímalo by mne jak to jde vám a jestli to nemůže dělat jen slabá baterie... ? :mrk

Rozebíral už někdo ten klíček a ví někdo co tam vlastně za baterku patří ? Díky :)

Odesláno

Já to mám jak kdy,pripada mi to,jako by se to ridilo podle pocasi.

Rozebrany jsem to mel,je to jednoduchy,rozebira se to u ty dirky na krouzek,kdyz \"vystrelis\" klic,tak je tam takova dirka na sroubovak,tak tam se to rozpaci.

Baterii tam mam Panasonic CR 2025 3V

Odesláno

to mi delá nekdy taky a nepřišel jsem nato baterka je tam taková velká me když to nekdy delá tak skusím kliček pomačkat a de to jinak nevym :myslim

Odesláno

Aha super.... :D Dneska ráno zrovna pršelo a nechtělo se tomu jako vůbec,odpoledne to zase šlo normálně.... Ale třeba když je auto zamknuté a zmáčknu zavírání tak to začne blikat i na větší dálku než na kolik to auto odemkne.... Docela mi to štve,aby u takového auta člověk šaškoval s klíčem a nemohl se dostat dovnitř.... :D

Guest minimaxa
Odesláno

Vyměnit baterku. a jaká tam je, to snad boha jeho poznáš až to otevřeš :D

Odesláno

taky mi připadne, že se to řídí počasím :) .... když je pěkně, tak odemknu i na 20 metrů, ale když prší, nebo je zima, tak odemykám tak na 5 a míň......ale to je asi náš subjektivní pocit :cool:

Odesláno

To je fakt,ale kdo má pořád zavírat ten kufr,když do něho nepotřebuju :D

Subjektivní pocit to možná je,ale už ho máme dva,takže na tom asi něcobude.

Typ baterky už jsem psal v příspěvku nahoře ;)

Odesláno

Jo kufr vesměs taky funguje... :D Ale tak jako štve mi to,u 406 to funguje na 30 i víc metrů bez problému,taky když se to odemkne než dolezu k autu tak jsem rád... :( Zkusím to rozebrat a vyměnit baterku,snad se to zlepší no...:myslim

Nemůže to dělat třeba přijímač ? Zdá se mi že anténa v autě má slabý příjem,nevím teda jestli je to spojený dohromady s dálkovým,ale to je další věc co mi štve... :(

Odesláno

Skontrolujte este aj tie mikrospinace, ci nie su moc premackane. Zo skusenosti este robi psie kusi aj prach a necistota na doske. Skuste to poriadne vycistit liehom. Dalej to zvyknu robit aj kontakty na baterii, a dosadacich ploch tej baterie.

Odesláno

No klíček jsem právě \"rozlousknul\" a vevnitř není ani smítko prachu.... Takže tím to určitě nebude,ještě zkusím zítra vyměnit baterku,ale asi bych to viděl problém někde v příjmu.... Mám od toho klíče dva a jeden je už řádně ošoupán a oba otvírají +- stejně....

Odesláno

Hmmm takže nový baterka je v klíčku a je to úplně stejný.... :( Tudíš to bude někde v přijímači... Ach jo:( Už se v tom někdy někdo hrabal ? Docela bych chtěl aby to fungovalo trochu tak jak má.....

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...