Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte mam taky velmi cudny problem,ked chcem napojit zosilovat na antenu pre radio tak to ma este slabsi signal ako keby som napojil iba kabel bez zosilovaca do radia. robi mi to aj na neoriginal radiu a aj na original radiu.skusal som spolu 3 ks zosilovacov a stale sa to sprava rovnako :( cim to moze byt?

Odesláno

No neviem ako to mas pozapajane. zosilnovac moze robit aj psie kusi ak su dva. jeden moze byt priamo v antene a nevies o tom, lebo niektore tieto zosilnovace su napajane priamo z radia po kabli. Ak am zapojis dalsi zosik tak zablokujes napajanie toho posledneho v antene. Este skus jednu vec. pripoj ten zosik co mas do radia a tam kde zasuvas antenny konektor do toho zosiku tak daj len kus drotu a uvidis.Ak to b ud stale nafigu tak uz potom neviem. Ak to bude v poriadku tak by som hladal problem v ceste od zosiku do anteny.

Odesláno

cize skusit normalne napojit zosilovac,ale antenu do toho nepripajat len napojit kusok drotu? a ked to pojde lepsie tak bud mam problem v kabli,alebo antena,alebo to co si pisal ze integrovany zosilovac. lebo mne na radiu okrem zosilovaca(audio) nieje nic napojene na remote. ale kazpopadne vyskusam a dam vediet.inak mam jednu antenu so 406 doma ak by ti to pomohlo tak urobim foto a dam tu na forum.

Odesláno

tak po kontrole som zisitil ze antena uz ma svoj vlastny zosilovac,je hned nasrubovany na antene,je to taky hlinikovy kruzok cez ktory sa srubuje antena a priamo v tom je zosilovac,vycistil som kontakty,vymenil antenu z druhej 406 a radio hra ovela lepsie. ;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno
tak po kontrole som zisitil ze antena uz ma svoj vlastny zosilovac,je hned nasrubovany na antene,je to taky hlinikovy kruzok cez ktory sa srubuje antena a priamo v tom je zosilovac,vycistil som kontakty,vymenil antenu z druhej 406 a radio hra ovela lepsie. ;)

Sice reagujem po par mesiacoch, ale mozno sa ozves... chcem sa opytat, akym sposobom si vycistil tie kontakty v tom zosilovaci?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...